افرادی که به دنبال اطلاعات بیشتری درحوزه این محصول می باشند می توانند از طریق سایت آراد برندینگ اطلاعات مورد نظرشان را به صورت کامل از طریق مشاوران دریافت نمایند.
در واقع میوه انجیر دارای مقادیر بالایی آب در درون خود می باشد که نگهداری آن در دراز مدت کار بسیار مشکلی می باشد این میوه را می توان به صورت فریز شده نگهداری نمود اما در هنگام مصرف کمی ماهیت فیزیکی خود را از دست داده و بعد از آب شدن یخ آن حالت شل و کملا نرم به خود می گیرد که که زیبایی ظاهرش نیز تحت تاثیر می رود.
از این یکی از بهتری روشهای گهداری میوه انجیر در دراز مدت خشک کردن آن می باشد که با کمک این روش آب میوه خارج شده و مواد مغزی و املاح بیشتری از آن در میوه جمع شده که دارای خواص و ویتامینهای بیشتری در نمونه نوع تازه میوه می باشد به روشهای گوناگون زیادی می توان انجیر را خشک نمود از جمله میوه سر درختی که بعد از گذشت زمان رشد به آن دست نمی زنند و به صورت سر درختی خشک شده و جمع آورسی می شوند یا به صورت انجیر آردی که در این روش برای تهیه انجیر خشک کمی آنها را با آرد قاطی می کنند و به کمک نخ های ضخیم که از میان آن عبور داده می شود به صورت آویزان شده در معرض نور خورشید خشک می شوند.
انجیر خشک نخی
یکی از میان وعده های سالمی که می توان مصرف کرد انجیر خشک سفید آردی است که برای تهیه انجیر آردی، ابتدا انجیر را به آرد آغشته کرده و از یک نخ محکم مانند دانه های تسبیح عبور می دهیم.
سپس آن را در یک محیط گرم یا در معرض نور افتاب از یک جا آویزان می کنیم تا خشک شود استفاده از آرد باعث می شود که انجیر ها به هم دیگر نچسبند و این انجیر ها خواص بیشماری دارد و برای بدن بسیار مفید می باشد.
انجیر های خشک آردی دارای دو نوع کروی و سکه ای هستند و انجیر خشک آردی نسبت به انجیر خشک، رطوبت بیشتری دارد و این باعث کاهش قیمت آن می شود.
یکی از مواد غذایی که از خانواده خشکبار هستند و به صورت سنتی و صنعتی تولید می شود، انجیر آردی نخی است و این انجیر به صورت دانه های ریز و درشت به یک نخ وصل می شوند و حالت دانه های تسبیح را می گیرند.
انجیر خشک شده در واقع سفید است که به صورت رسیده و سالم از درخت چیده می شود.
انجیر به صورت صنعتی خشک می شود و برای مصارف خانگی و مهمانی و پذیرایی ها بسیار مناسب اند.
همچنین اگر با باقی خوشکبار ها مخلوط شود مزه عالی به خود می گیرد و هر قدر املاح و شیره ی انجیر بیشتر باشد باعث فشار به پوسته انجیر و در نهایت شکافته شدن آن می شود.
برای رفع مشکلات سیستم گوارشی و یبوست از انجیر خشک پرک استفاده می کنند. البته نباید در خوردن آن زیاده روی کرد و روزانه 6 تا 7 عدد مصرف گردد.
انجیر خشک آردی
و در ادامه بهترین راه و مقرون به صرفه ترین مسیر برای تهیه انجیر خشک آردی و استفاده آن برای مصارفی گوناگونی از جمله پذیرایی، چاشت کودکان، کاهش وزن و غیره می توان استفاده نمود که در بالا به پاره ای از خواص بینظیر انجیر خشک و طرز تهیه آن اشاره داشتیم مجموعه و سایت ما در اینجا با ارائه بهترین خدمات خشکبار و تهیه انجیر خشک در کنارتان خواهیم بود و تخصص ما در این زمینه می باشد در این مجموعه با استفاده از نیروهای کاربلد و زبده بهترین محصولات را گردآوری نموده ایم و مشاوران تجربه دار و حرفه ای در زمینه کاری خود در خدمت شما مشتریان عزیز خواهند بود تا بهترین خدمات را با بهترین کیفیت و قیمت مناسب عرضه نماییم و سوالات متداول مشتریان را پاسخگو می باشند.
در هنگام تهیه مناسبترین قیمت انجیر آردی که مرغوب باشد از بهترین و با کیفیت ترین نمونه انجیرهای یک دست و کوچک استفاده می شود که قبل از تهیه آنهارا شست و شو داده تا آلودگیها و گرد و غبار از آن پاک گردد و بعد یک دوره مرحله خشک شدن مجدد آنها را به درون ظرف مخصوص انتقال داده و به آن آرد سفید می پاشند به طوری که آرد به خورد پوست رفته و کاملا سفید نمایان شود و بعد وارد مرحله یا فاز دوم دستور تهیه این محصول می شوند که توسط قلابهای مخصوص و نخهای ضخیم دونه به دونه این انجیرهارا مثل دانه های تسبیح از درون نخ عبور داده و به صورت یکدست در می آورند که در مرحله بعدی این نخ هارا به صورت افقی و در معرض هوای آزاد و نور خورشید آویزان می کنند تا آب درون میوه خارج شود و محصولات باکیفیت بدست آید.
در اینجا نکته ای که وجود دارد مقدار آرد سفید که به این انجیرها اضافه شده به دلیل شیره و صمغ انجیر ترکیب شده و انجار جزوی از پوست خود انجیر می باشد و این مقدار کربوهیدرات که به انجیر خشک اضافه شده است خاصیت غذایی و کالری این نوع انجیر خشک را افزایش داده است و بسیار مقوی و مغزی تلقی می گردد که می توان از این ماده خوشمزه و مقوی برای پذیرایی یا به عنوان میان وعده و صبحانه یا به عنوان تزئین برای دسر و ژله و بستنی میوه ای استفاده نمود.