شکر سفید کالری بسیار بالایی دارد و به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال ماده جایگزین برای آن هستند پیشنهاد ما به ان ها استفاده از شکر قهوه ای است، چرا که کالری کمتری دارد و سرشار از کلسیم، پتاسیم و آهن است ضمن اینکه مزایای این شیرین کننده طبیعی را می توانید با دسر های خوشمزه که دستور تهیه آن ها در سایت آراد برندینگ موجود می باشد همراه سازید.
تفاوت شکر قهوه ای و شکر سفید در ساختار شیمیایی ان ها است، مراحل تصفیه نیشکر برای شکر قهوه ای انجام نمی شود و به طور مستقیم از نیشکر حاصل می شود و بعد از جوشاندن عصاره نیشکر و سرد شدن جوشانده، کریستال هایی به وجود می آید که شکر قهوه ای نامیده می شود. شکر قهوه ای نسبت به شکر سفید طعم خاصی دارد.
قیمت شکر قهوه ای ایرانی
رای داشتن سلامتی بهتر است که به جای استفاده از شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده شود که متاسفانه کارخانه های ما بیشتر از شکر سفید تولید می کنند اما به شما شکر قهوه ای شهدانه توصیه می شود که هم تولیدات خوبی دارد وهم برای سلامتی تان بسیار مفید است.کارخانه شکر قهوه ای شهدانه به استانداری هایی توجه می کند که بسیار برای سلامت شما ضروری می باشد و به بهداشت بسته بندی و محصول بسیار اهمیت می دهد.
کارخانه های زیادی داریم که ترجیح می دهند که شکر سفید را تولید و به بازار عرضه کنند ولیکن اگر بخاهیم به سلامت خود توجه کنیم بهتر است که تولیدات شکر قهوه ای را زیاد کنیم و از شکر قهوه ای روانه بازار کنیم تا مردم مجبور شوند از آن بیشتر تهیه کنند تا سالم تر بمانند این مهم به خودی خود باعث کاهش قیمت شکر قهوه ای ایرانی خواهد شد.
مردمان کشور هم باید باهوش و آگاه باشند به استفاده بیشتر از مواد خوراکی طبیعی و ارگانیک، زیرا هرچه مواد خوراکی مورد استفاده و مصرف ما طبیعی تر باشد.
قطعا ما هم بدنی سالم تر و قوی تر خواهیم داشت و سیستم ایمنی بد نمان بهتر عمل می کند.این آگاهی از مطالعه بیشتر و توجه به سلامتی به دست می آید و شکر قهوه ای هم یکی از آن مواد طبیعی است که باید به جای شکر سفید استفاده شود تا هم از چاقی جلوگیری شود و هم از فواید زیادش بدن بهره مند شود. انسان وقتی سالم است به این نکات توجه ای ندارد و وقتی بیمار می شود می گوید کاش بیشتر به سلامتی ام توجه می کردم و نکات تغذیه و بهداشت را رعایت می کردم.
قیمت شکر قهوه ای 900 گرمی
ویتامین B است و وجود این مواد باعث شده است که قیمت شکر قهوه ای 900 گرمی از شکر سفید بیشتر باشد.
از مزیت های مهم شکر قهوه ای می توانیم به ظاهر زیبا، عطر و طعم دل انگیز اشاره کنیم. افراد می توانند برای تهیه شیرینی خشک، شکر قهوه ای را پودر کنند و آن را جایگزین پودر قند و شکر سفید کنند.
می توان شکر قهوه ای را ذوب کرد و برای تزئین بستنی و دسر آن را با خامه مخلوط و استفاده کرد. برای شکرک نزدن شکر می توان آن را با کمی اب و 2 قاشق آبلیمو طبیعی ترکیب کرد و کمی حرارت داد تا شکر کم کم آب شود.
شکر قهوه ای، انرژی را به سرعت به مغز و تمام بدن می رساند، چرا که به عنوان یک کربوهیدرات ساده شناسایی شده است این مهم باعث شده است تا مصرف این خوراکی به علت طبیعی بودنش افزایش پیدا کرده و قیمت شکر قهوه ای 900 گرمی متعادل شود.
شکر باعث از بین رفتن سلول های مرده پوست می شود و آن را تمیز و نرم می کند. شکر قهوه ای همانطور که پیش تر به ان اشاره کردیم دارای کالری کمتری است و به همین دلیل از چاقی پیشگیری می کند.
احساس ضعف با خوردن شکر قهوه ای از بین می رود و فرد انرژی به دست می اورد. در حفظ سلامتی و بهبود دستگاه گوارش موثر است. افرادی که از بیماری یبوست رنج می برند، می توانند آب جوشانده شده را همراه با برش زنجبیل و شکر قهوه ای میل کنند.
شکر قهوه ای خاصیت ضدد التهابی و ضد میکروبی دارد و برای درمان زخم موثر است. برای درمان سرما خوردگی می توان از شکر قهوه ای استفاده کرد. یک داروی طبیعی محسوب می شود که با استفاده از آن می توان نفخ کودکان را برطرف کرد.
شکر قهوه ای برای درمان آسم مناسب است زیرا خاصیت ضد الرژی دارد. برای رفع پوسته پوسته شدن لب می توان از شکر قهوه ای به عنوان اسکراب استفاده کرد.