یک نوع عدس سیاه رنگ و در شهرهایی مانند مهاباد که دارای آب و هوایی خنک و خشک است کشت می گردد که بسیار ریز است و در مورد خواص فراوان و با ارزش تر این عدس نسبت به سایر عدس های باید گفت که شاید خیلی از مردم درباره خواص آن آگاهی ندارند و شاید به همین دلیل مصرف بالایی درایران ندارد و در عین حال می تواند پتانسیل مناسبی برای صادرات آن یافت.
زمان پخت آن نیز بین 15تا 20 دقیقه است و بعد از پخت اندازه و شکل اش تغییر نمی کند.
در وب سایت آراد برندینگ سعی در این داشته ایم تا به به شما مشتریان گرامی درباره این محصول اطلاعات مختصری داده تا بتوانید با حق انتخاب گسترده در متنوع ترین و مناسب ترین قیمت آن را دریافت دارید.
شایان ذکر است بخاطر نوسانات ارزی موجود در ایران، واردات انواع حبوبات خارجی بخاطر متغیر بودن قیمتشان کمتر مورد استقبال قرار گرفته است که این امر موجب استقبال مردم نسبت به خرید محصول داخلی گردیده است.
همچنین می توان در خرید عدس به نوع فله و بسته بندی آن نیز توجه نمود، به طوری که قیمت خرید عدس فله به مراتب ارزان تر از بسته بندی های داخل فروشگاه ها می باشند و از سوی دیگر بسته بندی هرکارخانه با توجه به کیفیت، نوع و اندازه و سایز محصول با یکدیگر در رقابت می باشند و تفاوت قیمت در آنها دیده می شود.
قیمت عدس
عوامل بسیاری بر قیمت عدس و محصولات مشابه اثر می گذارد که یکی ازمهمترین آنها میزان خرید تضمینی این محصول در هنگام برداشت و همچنین افزایش سرمایه گذاری در ورود تکنولوژی مناسب برای فراوری آن دارد.
شاید برایتان جالب باشد بدانید درست است که قیمت عدس ایرانی در حال حاضر در بازار بسیار بالا تر از نرخ خود نسبت به سال های گذشته رسیده است اما با توجه به خواصی که دارد قیمت آن به مراتب بسیار مقرون به صرفه از گوشت قرمز می باشد و جایگزینی عدس بجای گوشت خود یک عامل برای سالم زیستن است.
در دنیای امروزه که همه چیز رو به ماشینی شدن و تکنولوژی زدگی پیش می رود، به مراتب فعالیت ما انسانها نیز کمتر و رو به حذف خیلی از اعمال فیزیکی رفته است که به همین نسبت نیز بستر لازم را برای ابتلا به انواع بیماری ها و یا زمینه بروز آنها را فراهم کرده است که اگر لازم باشد می توان حداقل با در پیش گرفتن یک رژیم مناسب این عوارض را به حداقل رساند.
درادامه همانطورکه گفته شد و به اصطلاح امروزی، اجرای انواع اتوماسیون در سازمان ها اگرچه مزایای زیادی از جمله صرفه جویی در زمان و کاهش هزینه ها و غیره را در بر دارد، اما یکی از معایب اصلی آن کم شدن سوخت وساز طبیعی افراد و پشت میزنشینی برای ساعت های متمادی می باشدکه این مسئله باعث بوجود آمدن انواع مشکلات به ویژه درستون فقرات و اندام حرکتی گردیده است که درعین حال می توان به اضافه وزن اشاره کرد که خود عامل و زمینه به وجود آمدن خیلی از بیماری ها مثل کبدچرب، کم کاری تیروئید، دیابت،کم خوابی، استرس و افسردگی و خیلی از بیماری های زمینه ای دیگر می باشد.
عدس ریز ایرانی
باید گفت فیبر هایی که در عدس و لوبیا چیتی ریز ایرانی موجود می باشند از بروز بیماری های قلبی عروقی در انسان جلوگیری کرده و میزان کلسترول خون را به مقدار قابل توجهی کنترل می کند.
عدس حاوی منگنز، فسفر و مس می باشد که تنها مس آن در بدن باعث تولید همگلوبین و کلاژن می شود.
منیزیم موجود در عدس ریز ایرانی باعث می شود بافت استخوان رشد مناسبی داشته باشد.
عدس دارای فولات زیادی می باشد که به تشکیل سلول های بدن کمک زیادی می کند و همینطور برای رشد جنین بسیار عالی است.
پتاسیم موجود در عدس باعث می شود ph موجود در خون تنظیم شده و از طرفی با تحریک اسیدکلریدیک معده می شود و هضم غذا را راحت تر می کند.
در بازار های داخلی خرید عدس سبز ایرانی به مقدار زیادی انجام می شود به دلیل اینکه دارای کیفیت بسیار بالایی می باشد.
دانه های این عدس تقریبا تا 7 میلیمتر می باشد که هر هزار دانه تقریبا تا 70 گرم وزن دارند.
بهتر است بدانید میزان استقبال از این سویق عدس ارگانیک نسبت به دیگر عدس ها بسیار بالاتر می باشند.