خرید مغز گردو بلغاری پکان

درمان بسیاری از بیماری ها با مصرف گردوبه علت داشتن منبع مفیدی از چربی فیبر و پروتئین در برنامه غذایی گنجانده شده است.

گردو به صورت خام و هم بو داده استفاده می شود و سرشار از منگنزومس و منیزیم و فسفر و ویتامین های B6 ،C ،E و آهن است.

یکی از بهترین و خوشمزه ترین آجیل ایرانی مغز گردو است. و طرفداران زیادی در بین سایر خشکبار جهان دارد .

گردو نه تنها خواص دارویی دارد بلکه همانطور که در سایت آراد برندینگ به آن اشاره شد در همه جا از این آجیل خوشمزه استفاده می شود. از قنادی ها برای شیرینی و کلوچه گرفته تا پخت و پز و طب سنتی تا تهیه روغن و ترشی غیره…..

خرید مغز گردو بلغاری پکان

گردو از نظر مواد مغذی به‌ ویژه اسیدهای چرب ضروری و اسیدهای چرب غیر اشباع غنی بوده و به دلیل دارا بودن ویتامین c بوده و سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری مقاوم میکند .

درطب سنتی از گردو برای درمان التهاب و کمک در بهبود سرفه استفاده می شود.

امروز از گردو به صورت خام و یا خشک و همچنین از گردو سیاه برای تهیه غذا بیشتر استفاده می شود و به عبارتی یکی از بهترین مواد مغذی در برنامه غذایی گنجانده شده است و مصرف آن درکنار پنیر و سایر مواد دیگر طعم مطلوبی به همراه داشته و از خوردن آن لذت میبرند .

از لحاظ جغرافیایی این ماده مغذی بستگی به نهال آن در مناطق مختلف ایران وتغییرات آب و هوایی انتخاب میشود.وبنا به تحقیق کارشناسی نهال های که در مناطق سردسیری تحمل سرما را دارند باردهی خوب و بالایی داشته ودرفصل زمستان و یا پاییز قرار گرفتن در دمای7-درجه سانتیگراد رامیتوان به‌عنوان یک عامل رشدبرای خود رقم زند.

مغز گردو بلغاری

مغز گردو یکی از انواع خشکباری است که علاقه مندان پر شماری دارد.

این خشکبار خوشمزه که بسیار چرب است؛ باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب خون می شود. مصرف مغز گردو در صبحانه و به عنوان تنقلات بسیار پیشنهاد می شود.

چرا که به دلیل سوق رفتن انسان به سمت زندگی های مدرن و بروز بیماری های مختلف من جمله چاقی و اضافه وزن، انواع دیابت خون، آلزایمر و… خوردن حدافل یک مغز گردو در روز باعث به حداقل رساندن اینگونه امراض خواهد شد.

یکی از انواع گردو هایی که در بازار ایران عرضه می شود، گردوی بلغاری است.

این گردو که یکی از انواع گردوهای خارجی پر طرفدار است بر خلاف گردوهای ایرانی مغز گردوهایشان پوست ضخیمی نداشته و پوست کاغذیی دارند که به راحتی این پوست از مغز گردو جدا می شود.

خرید مغز گردو بلغاری پکان

اکثر گردوهای بلغاری نسبت به گردوهای ایرانی مغز سفید تر و مایل به زرد رنگی دارند.

در صورتی که مغز گردوهای ایرانی مایل به رنگ قهوه ای هستند.

یکی دیگر از تفاوت های مغز گردو بلغاری با مغز گردوی ایرانی تفاوت آنها در اندازه ی مغزهاشان است.

گردوهای بلغاری مغز بزرگتری نسبت به مغز گردوهای ایرانی دارند. البته این نکته را در نظر بگیرید که علت بزرگی مغز گردوی بلغاری معمولا بخاطر به خاطر دست کاری های ژنتیکیی است که در آنها به وجود می آورند.

پس همواره افزایش مغز گردو دلیل بر مرغوب تر بودن آن محصول نخواهد بود.

و بزرگترین و مهم ترین تفاوت گردوهای بلغاری با گردوهای اصیل ایرانی تفاوت در طعم و مزه شان است.

خرید گردو پکان

ویتامین هایی در آن وجود دارد که خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد، و گردو با اینکه چرب است اما برای سلامت قلب و عروقی مفید است و همچنین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی کاهش می دهد.

گردو مانند روغن زیتون کهنه بوده و قوی می باشد که بهترین شیوه مصرف آن به صورت استعمال خارجی بر روی اندامهای مختلف بدن و حتی بر روی بینی استفاده می شود.

خرید مغز گردو بلغاری پکان

مغز گردو شامل آب و پروتئین کربوهیدرات و بیشترین چربی را در خود جای گرفته که 7 درصد آن فیبر خوراکی می باشد و در یک وعده 100 گرمی گردو 650 کیلو کالری انرژی و محتوایی غنی از چندین ماده معدنی مورد نیاز بدن که بیشترین آن ویتامین b وجود دارد که در خرید گردو پکان باید به آن توجه داشته باشید.

از پوست گردو می توان به عنوان جوهر با ماندگاری بالا برای نوشتن و نقاشی کردن استفاده کرد، همچنین هنرمندانی در گذشته از پوست گردو برای نقاشی کردن استفاده می کردند و از پوست گردو برای تمیز کردن برخی از سطوح استفاده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا