کشمش ارومیه
همیشه کشمش ارومیه رو بشویید , حتی بهترین کشمش ها در لاکچری ترین پکیج ها هم وقتی شسته میشوند تازه میزان الودگی و مواد اضافی در اونها را میبینید. شستن ان اصلا وقت گیر نیست و بعد از ان هم با لذت بیشتر کشمش را میل میکنید. کشمشها را در یک ظرف اب ریخته و یک قطره مایع ظرفشویی بدون بو کف دستتان بریزید , کف درست کنید و با همان دست کشمش ها را زیر و رو کنید .حالا اب را که تیره رنگ شده خالی کنید و دوباره ظرف را پر از اب کنید . چند بار تکرار کنید تا اب کاملا شفاف شود. کشمش ها را در یک ابکش ریخته , زیر شیر اب گرفته و آبکشی کنید. در همان ابکش هم به راحتی دوباره خشک شده و به حالت اول بر میگردد و یا روی یک دستمال پهن کنید.( نکته مهم در شستن کشمش ان است که اصلا کشمش را در اب خیس نکنید یا زیاد در اب مکث نداشته باشد. چون با جذب اب کیفیت ان تغییر میکند و خشک شدن انها هم طولانی میشود.
کشمش ایران
کشمش ایران یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم است. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم دارند، خوردن کشمش بسیار مفید است.کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.کشمش در سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.کشمش منبع خوب ویتامین د و هورمون استروژن است .
کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک است باعث خرابی دندان نمی شود.کشمش برای سلامت دندان و لثه مفید می باشد.کشمش منبع خوب ویتامین ها و غناصر مغذی مورد نیاز بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین در کشمش موجود است.کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
کشمش پلو
انگور یکی از میوههایی است که خواص فراوان و شگفت انگیزی برای بدن دارد و برخی آن را میوه بهشتی نیز مینامند. یکی از پرکاربردترین آنها، انگور فخری است که به صورت میوه، آبغوره و کشمش پلو استفاده میشود.انگور فخری از ارقام درختان انگور بومی ایرانی است و دانههای درشت دارد. یکی از خصوصیات انگور فخری، پربازده بودن آن هست و همچنین عمری طولانی دارد. عمر اقتصادی این درخت نزدیک به ۶۰ سال است. میوه نهال انگور فخری، به رنگ زرد با دانههای کوچک و بزرگ و طعم شیرین است. میوه آن در اواسط تیر میرسد. نهال انگور فخری مناسب مناطق گرمسیر است و نهال آن در مقابل گرمای ۴۰ درجه مقاومت دارد.
انگور فخری یکی از ارقام دانه درشت است که ارزش غذایی فراوان دارد و به طور معمول در فصل زمستان به صورت آجیلی مصرف میشود. این نوع انگور در شهریور میرسد و برداشت آن تا مهرماه ادامه دارد. در ضمن، به علت قند زیاد دارای ارزش خوراکی فراوان است و جایگزین مناسبی برای قند محسوب میشود. انگور فخری به رنگ های سیاه، سفید و قرمز در بازار عرضه میشود.