فردی بودم که با داشتن شغل دوم درآمدم در حد متوسط بود به سختی خرج و مخارج را می رساندم همیشه دوست داشتم در رفاه زندگی کنم و فکر می کردم شرایط جامعه باعث شده که انقدر فشار مالی به مردم وارد بشه اما با آشنا شدن با این مجموعه توانستم بدون نگرانی با استفاده از تجربیات و راهنمایی های آن ها در حوزه ارده پولدارترین فرد شدم و در این مقاله چند نمونه از محصولاتم و کارم را برایتان توضیح می دهم.
ارده و عسل
ارده و عسل یکی از خوارکی های مقوی می باشد که مصرف آن به تنهایی می تواند حتی به عنوان یک وعده غذایی در نظر گرفته شود و همچنین ارده و عسل به علت داشتن خواص بی نظیرش به عنوان یک داروی گیاهی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
با توجه به این نکته ترکیب این دو ماده خوشمزه علاوه بر داشتن خواص بی نظیر می تواند به عنوان یک صبحانه و یا میان عصرانه کامل در نظر گرفته شود.
ارده کنجد به تنهایی مزه گسی دارد و معمولاً افراد آن را همراه با شیره انگور، شیره خرما یا عسل ترکیب و مصرف میکنند. همچنین جالب است بدانید که به دلیل طبع گرم ارده و عسل، این ترکیب برای روزهای زمستان و کاهش بسیاری از بیماریها از جمله درد مفاصل و افزایش سیستم ایمنی اهمیت دارد.
ارده
ارده کالری بالا و چربی زیادی دارد و مصرف بی حساب کتاب ارده چاقی و اضافه وزن را به همراه خواهد داشت افراد کم تحرکی که هیچ فعالیت ورزشی یا پیاده روی در طول روز ندارند، با مصرف این ماده حتما چاق میشوند.
برای لاغر شدن با ارده و بهرهمند شدن از خواص آن، بهتر است قبل از وعده نهار یا شام دو الی سه قاشق غذاخوری از ارده شیره را میل کرده تا سیر شوید و برای خوردن غذا در وعده اصلی اشتهای کمتری داشته و کمتر غذا بخورید.
اما افراد لاغری که تمایل دارند چاق شوند، این ترکیب به راحتی بر روی آن ها عمل خواهد کرد و چاق خواهند شد. بهترین زمان برای مصرف این ماده غذایی عده شام یا صبحانه میباشد.
ارده خانگی
فاکتوری که بر روی کیفیت ارده تاثیرگذار است، نوع کنجد استفاده شده برای تهیه ارده خانگی است متاسفانه شاهد استقبال مردم به سمت اردههایی با قیمت کمتر و به ظاهر مقرون به صرفه هستیم اما نوع مرغوب این محصول اردهایی است که از کنجدِ ایرانیِ مرغوب و برشته تهیه شده باشد.
ارده خانگی ایرانی ایدهآلترین نوع کنجد برای تهیه ارده است که با تفت دادن و برشته شدن، طعم و بوی منحصر بفرد و شگفتانگیزی به خود میگیرد.
عوامل زیادی تعیین کننده کیفیت ارده هستند از این میان نوع کنجد مصرفی و روش تهیه ارده از مهمترین فاکتورها هستند. گاهی شاهد هستیم برخی از تولیدیها از کنجد بیکیفیت اصطلاحا کنجد مریض یا کهنه و بیکیفیت استفاده میکنند و در نتیجه قیمت تمام شده ارده کمتر و مقرون به صرفه بنظر میرسد.