کشمش ارومیه
کشمش جزو آجیلهایی است که می تواند بهترین جایگزین به جای قند شود زیرا یک منبع غذایی بسیار مقوی محسوب می شود و دارای آنتی اکسیدانهای بسیار بالایی است که آنها بسیار قوی هستند و قیمت کشمش ارومیه کاملا مناسب می باشد. مصرف کشمش باعث تقویت حافظه می شود و می توانند در پیشگیری از آلزایمر نقش بسیار مهمی داشته باشد شما می توانید با مصرف کشمش سبز تبریز استرس خود را تا حد زیادی کاهش دهید و بدن شما از حالت سستی رهایی پیدا می کند و مصرف آن باعث خوشبو شدن دهان می شود برای ورزشکاران و بدنسازان توصیه می شود از کشمش مصرف کنند زیرا حجم عضلات آنها را بهبود می بخشد برخی از افراد هستند که به جای قند از کشمش استفاده می کنند و آن را یک نوع قند طبیعی می دانند.
کشمش ایران
به این موضوع دقت داشته باشید که هر تولید کننده قیمت کشمش ایران را بر اساس معیار های خود تعیین می نماید و مصرف کشمش تیزابی در حد اعتدال برای بدن مناسب است ولی مصرف بیش از اندازه می تواند عوارض بدی برای بدن داشته باشد توصیه می شود. اگر شما جزو افرادی هستید که به میزان زیاد چای می خورید حتما سعی کنید به جای قند از خشکبار هایی چون کشمش و یا توت به جای قند مصرف نمایید. چای دارای یکسری مضراتی برای بدن است که می تواند میزان آهن بدن را تا حد زیادی کاهش دهد مخصوصا بعد از خوردن غذا و نوشیدنی چای اصلا توصیه نمی شود زیرا مانع جذب مواد مغذی به بدن می شود.
از آن جمله می توان به آهن اشاره کرد به همین خاطر اگر شما بتوانید چای را با خشکبارهایی چون کشمش مصرف کنید می تواند تا حد زیادی مواد مغذی را به بدن خود انتقال دهید. به کودکان خود از دوران کودکی یاد دهید که چای خود را با کشمش مصرف کنند و کمتر از قند بتوانیم استفاده نمایند کشمش دارای یکسری مواد مغذی است که می تواند بسیاری از نیازهای بدن را رفع نماید.
کشمش پلو
در کشور ما انگور یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین میوه ها در بین مردم است. مشتقات زیادی از آن تولید می شود که یکی از آنها کشمش است و قیمت کشمش پلو با سایر انواع آن دارای تفاوت هایی می باشد که باعث شده کشمش به انواع مختلفی تقسیم می شود. کشمش سبز قلمی از انگور زرد شیرین و بدون هسته تولید می شود که طی فرایندی بعد از خشک کردن به رنگ سبز تغییر رنگ میدهد. کشمشی که در کشور ما تولید می شود از نوع مرغوب بوده و کیفیت بسیار مناسبی دارد به همین خاطر این نوع کشمش به کشورهای همسایه ما نیز صادر می شود. جالب است بدانید که اگر انگور زرد را به طور طبیعی و زیر نور آفتاب خشک کنیم یک ماده مقوی در آن به وجود می آید که موجب خوش طعم شدن و خوشمزه تر شدن کشمش می شود.