پیاز داغ خلالی
برای اینکه بتوانیم پیاز داغ خلالی تهیه کنیم باید به چند نکته بسیار دقت داشته باشیم.
اول اینکه حتما پیاز را بصورت یک دست، نازک و خلالی برش دهیم و از مغز پیاز استفاده نکنیم زیرا باعث نرمی پیاز داغ می شود. دوم پیازهای خرد شده را در آب به مدت پنج دقیقه بجوشانیم و سپس آبکشی کنیم. سوم حتما از روغن زیاد و مخصوصا از روغن سرخ کردنی استفاده کنیم و بگذاریم روغن بسیار داغ شود.
چهارم مقداری نمک به روغن اضافه کنیم تا پیاز داغ خوش طعم تر شود و موقع سرخ شدن بگذاریم تا پیازها سبک شده و روی سطح روغن شناور شوند سپس با قاشق پیازها را هم بزنیم و در انتها زمانی که پیازها طلایی شدن سریعا آنها را از روغن خارج می کنیم.
پیاز داغ خانگی
از آنجایی که امروزه با توجه به سبک زندگی اکثرا آپارتمان نشین هستند و یا بانوان شاغل شده اند، پیاز داغ خانگی آماده برای آشپزی از نعماتی است که نمی توان آن را کتمان کرد.
برخی بانوان با حساسیت بالایی که برای انتخاب مواد غذایی خود دارند ترجیح می دهند نوع خانگی این محصول را در سبد خرید خود قرار دهند. از بارزترین مشخصات پیاز داغ خانگی تازگی و طراوت این محصول است.
در تهیه پیاز داغ خانگی، پیازها با دست و با سلیقه ی زیاد خرد می شوند و در آب جوش به مدت حدودا 10 دقیقه می جوشند، تا کاملا مغز پخت شود.
پیاز داغ عسلی
در واقع پیاز داغ عسلی چون قبل از سرخ شدن پیاز خام هستند در حجم های زیاد پوست گیری و خلال یا رنده می شوند و براحتی می توان آن ها را در یک دیگ بزرگ سرخ کرد.
در مکان هایی مثل رستوران ها، شرکت های بزرگ، هتل ها، کترینگ ها و غیره از جمله جاهایی به شمار می آیند که پیاز داغ عسلی بسیار در این مکان ها پر کاربرد است.
یکی از شاخصه های مهم پیاز داغ عسلی این است که بسیار ترد و به رنگ طلایی مایل به قهوه ای می باشد و عطر خاصی دارد.
برای همین ترد بودن پیاز داغ عسلی باعث شده است که وقتی در حجم زیادی در غذا استفاده می شود سبب غلیظ شدن غذا بویژه خورشت ها می شود.