کرانچی اتشی
کرانچی از فرآورده های بلغور ذرت بوده که به واسطه روش پخت متفاوتی که دارد، دارای طعم و بافتی منحصر به فرد است که کرانچی اتشی فلفلی تنها یکی از انواع طعم های کرانچی است که به دلیل برخورداری از فلفل زیاد، دارای طعمی تند و تیز می باشد.
برای تهیه کرانچی اتشی، خمیر آماده شده را در مقدار زیادی ادویه جات و فلفل می غلطانند و سپس در حجم بالایی از روغن آن را سرخ کرده و آماده می کنند.
همین روش پخت خاص، باعث ایجاد تفاوت میان این محصول و سایر اسنک ها شده است. انواع کرانچی اتشی فلفلی با ظاهری متفاوت از یکدیگر، به تولید می رسند و هیچ کدام از آن ها ظاهر و اندازه ای یک شکل ندارند.
کرانچی پنیری
در میان اسنک های محبوب در بین کودکان و نوجوانان می توان کرانچی پنیری را پرفروش ترین آن ها دانست که حاوی مواد مغذی بسیاری است.
اسنک ها انواع مختلفی داشته که کرانچی پنیری یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین آن ها است و در بسته بندی های کارخانه ای هم به فروش می رسد.
برای همه ما پیش آمده که احساس گرسنگی کرده اما مایل به خوردن یک غذای کامل نیستیم و در چنین شرایطی به سراغ انواع اسنک رفته ایم.
نکته اصلی در تهیه کرانچی پنیری استفاده از پنیر چدار در مواد اولیه است که مزه ای دلچسب تر به آن می بخشد.
تهیه کرانچی پنیری در خانه ساده است اما نیاز به مواد اولیه پرتعدادی دارد به همین دلیل اغلب افراد نمونه های کارخانه ای را برای خرید انتخاب می کنند.
کرانچی چی توز
قیمت کرانچی چی توز با وجود افزایش قیمت ذرت در سالهای اخیر دچار تغییراتی بوده است که دانستن نکاتی درباره این محصول خالی از لطف نیست.
کرانچی چی توز یک نوع اسنک برشته شده از بلغور ذرت است که به وسیله رب گوجه طعم دار می شود.
کرانچی یکی از فراورده های ذرت است که به روش های مختلف تولید شده و با ادویه ها و افزودنی های متنوع طعم می گیرد.
اسانس های به طور گسترده ای برای انواع مختلفی از فراورده ها مانند کرانچی مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع مختلفی از کرانچی های وجود دارد که بسته به روش تولید و ترکیب مواد اولیه متفاوت هستند.
کرانچی پنیری، کرانچی تندفلفلی، گوجه ای، کرانچی آتشین و کرانچی انواع مختلفی از کرانچی بوده که هر یک طرفداران مخصوص به خود را دارند.