مغز گردو آذرشهر
مغز گردو آذرشهر مقدار زیادی امگا 3 دارد، همانطور که میدانید امگا 3 برای مغز مفید و باعث عملکرد بهتر مغز می شود. مصرف روزانه 4 عدد گردو باعث افزایش اسید های چرب غیرضروری امگا 3 می شود.
مغز گردو سر شار از خاصیت های بی نظیری ست که باعث شده جایگاه ویژه ای در فرهنگ غذایی ما ایرانی ها داشته باشد. اکثر باغداران ما این را به خوبی درک کرده و به درستی از آن استفاده می کنند.
در کنار استفاده خام و صادرات این محصول پر خاصیت و سود ده، آنها میدانند که گردو علاوه بر مصرف غذایی مصارفی دیگر مانند دارو سازی، عطاری، لوازم آرایشی و غیره استفاده می شود به همین خاطر در پروش درخت گردو بسیار خلاق اند.
مغز گردو تویسرکان
مغز گردو تویسرکان دارای اسید های چرب غیر اشباع است که برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد، چربی های غیر اشباع باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب می شود.
مصرف صحیح گردو میتواند کمک کننده خوبی باشد برای افرادی که در نظر دارند کاهش وزن داشته باشند، چرا که میل کردن مغز گردو به میزان یک مشت قبل از نهار می تواند به شما کمک کند که تا کنترل بیشتری در برابر اشتهای خود در مقابل دسر های چرب و شیرین داشته باشید.
بدین صورت علاوه بر مقدار زیاد فیبری که وارد بدن شده است از پرخوری بیش از اندازه غذا جلوگیری کرده اید. زمانی که فیبر ها وارد معده میشوند، مقدار بسیاری آب در خود جذب میکند که باعث میشود این فیبر ها بزرگ تر شده و حجم زیادی به خود بگیرند و فضای معده را پر کنند و به همین علت شما گرسنه نمی شوید.
مغز گردو سفید
مغز گردو سفید سر شار از خاصیت های بی نظیری ست که باعث شده جایگاه ویژه ای در فرهنگ غذایی ما ایرانی ها داشته باشد. خوردن گردو برای افرادی که طبع سرد دارند بسیار توصیه میشود زیرا سردی زیاد برای بدن مضر است و مغز گردو در اصلاح مزاج میتواند به افراد کمک کند.
از نظر کارشناسان طب سنتی افرادی که گرم مزاج هستند باید در مصرف مغز گردو سفید احتیاط داشته باشند خوردن بیش از اندازه گردو علی الخصوص برای افرادی که گرم مزاج هستند باعث تنبلی کبد، یبوست، فشار خون بالا، سوزش دهان و لثه ها، کهیر، التهاب، تنگی نفس میشود پس در مصرف آن دقت کنید.
این نکته به این معنا نیست که خوردن گرو برای افراد گرم مزاج ممنوع است، این افراد باید گردو را در زمان و فصل مناسب مصرف کنند.