خیارشور خاردار سحر
در بیان مشخصات خیارشور خاردار سحر بهتر است به موارد قید شده در این قسمت توجه فرمایید.
خیارهای خاردار بسیار ترد و خوش طعم هستند.
خیارشورهای نام برده در کنار انواع غذاها قابلیت استفاده شدن دارند.
حاوی ویتامین Cو K و پتاسیم است و مصرف ترشی خیار سبب بهبود هضم و عملکرد صحیح دستگاه گوارش خواهد شد.
در حجم های مختلفی این ترشی بسته بندی شده و به بازار مصرف ارسال می شود.
خیارشور ها به عنوان پایه ثابت انواع غذاهای فست فودی شناخته شده و علاقه مندان بسیاری دارند.
خیارشور فوری
یکی از اصلیترین مشخصات خیارشور فوری این هست که ظروف این شیشه باید در جای خنک نگهداری شود تا خیارشور حالت زردی پیدا نکند و به صورت سبز و تازه مصرف شود.
هنگامی که می خواهید این ماده غذایی را تهیه کنید، حتما در ظروف شیشه ای قرار دهید؛ ظروف پلاستیکی خیارها را نرم و لزج می کند.
برای پیر و چروک نشدن خیارشور ها باید از محلول سرکه و نمک به اندازه استفاده شود تا حالت محکم بودن خیار ها حفظ شود.
هنگامی که خیارشور فوری را با آب و سرکه و نمک تهیه می کنید؛ از قرار دادن دست چرب یا هر گونه چربی بر داخل ظرف آن خودداری کنید، زیرا باعث کپک زدن آن می شود.
خیارشور همدانی
یکی از ویژگی های قابل تامل خیارشور همدانی ترد بودن آن می باشد و این ویژگی برای بسیاری از افراد حائز اهمیت می باشد، این محصول دارای خاصیت پروبیوتیک است.
پروبیوتیک می تواند عملکرد عصب و مغز را بهبود ببخشد و از بروز مشکلاتی که از استرس بوجود می آیند جلوگیری کند، همچنین فواید دیگر آن جلوگیری از ابطلاع به سرطان طحال می باشد.
استفاده از خیار شور باعث آبرسانی به بدن می شود و برای اینکه خیارشور کپک نزند باید روی آن را توسط پارچه یا یک شیء تمیز پوشاند تا خیار ها کاملاً زیر آب قرار بگیرند.