اکثر مردم در پخت و پز و لذت بخش شدن طعم غذا از رب انار گوشتی استفاده می کنند که در شهر های مختلفی مانند: ارسنجان، ساوه، شمال وغیره تهیه شده و هر کدام طعم و دستور خاص خودش را دارد که در سایت آراد برندینگ به تفصیل در مورد آن صحبت شده است. رب انار مثل باقی رب ها، عصاره انار را گرفته و آن را می جوشانیم؛ دقت داشته باشید که می توانید از پوست انار نیز برای پوست استفاده کرده و اگر در این حین دانه های خراب یا قهوه ای رنگ وجود داشت جدا کرده تا رب با کیفیتی داشته باشیم. البته کیفیت انار های خریداری شده هم حائز اهمیت بوده و با توجه به ذائقه خود می توانید انار های شیرین یا ترش تهیه کرده اگر هم انار جنگلی در دسترس بود برای رب انار خیلی گزینه خوبی می باشد. ولی در غذا ها بیشتر رب انار ترش مورد استفاده قرار می گیرد. با ما همراه باشید تا راجع به این ماده غذایی پر کاربرد شما را راهنمایی کنیم.
رب انار در بسیاری از شهر ها تولید شده و در بسته های متفاوتی به فروش می رسد. این ماده پر ارزش علاوه بر اینکه در کاهش وزن و لاغری و همچنین هضم غذا موثر بوده، سیستم ایمنی بدن را به دلیل وجود ویتامین C تقویت می کند و سرشار از آنتی اکسیدان هایی بوده که با رادیکال های موجود و آزاد در بدن مبارزه کرده که همین امر باعث پیشگیری از سرطان و نکته بسیار مهم دیگر سبب کاهش سرطان سینه در بانوان و سرطان پروستات در آقایان نیز می شود.
این محصول توانسته در سفره های ایرانی طعم جدید را خلق کرده و در کنار طعم لذت بخش آن دارای خاصیت های فراوانی در همه امور باشد و جایگزین محصولات پرضرری که در بازار به عنوان طعم دهنده برای غذا ها وجود دارد شود.
رب انار صنعتی
یکی از چاشنی های غذایی رب انار می باشد که عمدتا به صورت سنتی و غیر بهداشتی تهیه می شود. اگر شما به بهداشت و استاندار بودن محصولات حساس هستید پیشنهاد ما به شما خرید انواع صنعتی از این محصولات می باشد. در ادامه این مقاله طرز تهیه رب انار صنعتی و سنتی اصل را با جزییات برای شما شرح خواهیم داد با ما همراه باشید.
انار مانند هندوانه دیمی یکی از میوه های پرخاصیت می باشد که بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد.
از انار انواع فرآورده های خوراکی و غذایی به صورت سنتی و صنعتی تولید می شود و رب انار صنعتی یکی از اصلی ترین فراورده های انار می باشد.
ایران بزرگترین تولید کننده انار دنیاست و سالانه در حدود یک میلیون تن انار تولید می کند. انار ساوه معروف ترین انار ایران است و اندازه بزرگتر و طعم لذیذ تری نسبت به انار بقیه شهرها دارد.
رب انار محلی
از جوشاندن و غلیظ شدن آب انار، رب انار ژله ای به دست می آید و ربی با کیفیت است که هیچگونه مواد افزودنی و یا شیمیایی نداشته باشد و کاملا خالص، غلیظ و بوی خوبی داشته باشد از این رو شهر گرگان یکی از بهترین تولید کننده های رب انار می باشد؛ زیرا در این منطقه انار های محلی ترشی وجود دارند که بهترین گزینه برای رب انار می باشد. رب انار شیرین دارای طبع سرد و معتدلی می باشد و مناسب برای تصفیه خون بوده و رب انار ملس نیز طبع سردی داشته و به دلیل طعم آن جزء پرطرفدار ترین انواع رب انار بوده همچنین رب انار ترش برای کاهش تهوع دوران بارداری مفید بوده و دارای طبع سرد و تر می باشد و نیز افزایش اشتها در این دوران مورد استفاده قرار می گیرد. اما باید به این نکته توجه داشت که مصرف بیش از حد آن باعث یبوست شده پس در مصرف هر نوع ماده غذایی باید اعتدال را رعایت کرد.
در ضمن دسته افرادی که مزاج های سردی دارند دقت داشته باشند که میزان کمتری را مصرف نمایند و همچنین افرادی که زخم معده یا روده دارند و بیماری ریه مبتلا هستند بهتر است نسبت به دیگر افراد از رب انار کمتری استفاده کنند.
از دیگر شهر های تولید کننده رب انار محلی استان گیلان شهرستان لاهیجان می باشد که در شرایط بهداشتی دانه های انار را چیده، تفاله های آن را دور ریخته و از آب خالص انار به تهیه رب انار پرداخته است. به این نکته دقت کنید که در بعضی مراکز دانه انار جدا نشده و بلکه چرخ می شود که همین مورد باعث کاهش کیفیت رب انار می شود. مصرف رب انار برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید بوده و برای چربی سوزی کاملا انتخاب خوبی می باشد؛ همچنین مواد قندی موجود در رب انار کاملا برای بدن مفید و ثمر بخش بوده است.