پودر آلوئه ورا
پودر آلوئه ورا در ساخت مکمل های غذایی، صنایع لبنی، تولید پماد های سوختگی، داروهای تقویت کننده قوای جسمی، تولید کرمهای آرایشی و مرطوب کنندهها، کرم ضد آفتاب، ماسک مو و صورت، صابونها، شامپوها و غیره کاربرد فراوان دارد پودر سفید آلوئه ورا که از ژل برگ آن به دست میآید حاوی ویتامینهایC، B12، B6، B1، B2، A، Eمی باشد.برخی از مواد معدنی که در آلوئه ورا موجود است می توان کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کلر، منگنز، مس و روی را نام برد خوردن محصولات غذایی که حاوی آلوئه ورا هستند یک راه طبیعی و سالم برای نیازمندیهای بدن محسوب می شود اندام مورد استفاده گیاه آلوئه ورا شامل دو بخش مستقل از یکدیگر است:
شیرابه برگ آلوئه ورا که حداقل دارای ۱۵ درصد مشتقات هیدروکسی آنتراسین است. این مایع زرد رنگ که درون سلول های محیطی و چسبیده به پارانشیم و برگ منشاء گرفته که بلافاصله پس از قطع برگ شروع به خارج شدن میکند، این شیرابه محتوی مقادیر متغیر از آمودین، آلوئین، ایزو باربالوئین، مشتقات آنتراکیون، صمغ و رزین است.
پودر پوست لیمو
یکی از انواع چاشنیهایی که مردم کشور ما در غذاهای مختلفی از آن استفاده می کنند لیمو عمانی خشک است که پودر پوست لیمو نیز خواص بسیار زیادی دارد لیمو عمانی که در حقیقت لیمو ترش معمولی است که خشک شده است ولی چرا با نام عمانی شناختن می شود .
باید دانست که نوع درست آن لیمو امانی است که از پایتخت کشور اردن که امان نام دارد برگرفته شده است که در این شهر و همچنین لبنان و فلسطین لیمو بسیار با کیفیت و درجه یکی پرورش داده می شود ولی برخی علت نامگذاری آنرا کشور عمان می دانند در صورتی که این کشور از لحاظ محصولات مرکباتی معروف نیست در ادامه در مورد خواص شگفت انگیز این چاشنی برای شما بیشتر توضیح خواهیم داد.
لیمو عمانی را خودتان می توانید در خانه به راحتی درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید برای تهیه لیمو عمانی نیاز داریم به لیمو تازه یک کیلوگرم، سرکه یک فنجان، نمک به مقدار لازم ابتدا لیمو ترشها را به خوبی شستشو دهید و مقداری نمک بر روی آنها بپاشید و آنها را به مدت یک روز استراحت دهید.
پودر ترشک قدیمی
امروزه انواع خوراکیها و تنقلات سالم ترش مزه مانند ترشک خانگی و لواشک بسیار محبوب و پرطرفدار هستند که در تهیه آنها از پودر گیاهی به نام ترشک که دارای رنگ قرمز است، استفاده می شود بنابراین می توان گفت ترشک، گیاهی قدیمی و کاربردی است که خواص زیادی به همراه دارد. در حالت کلی می توان گفت انواع ترشکها از میوه های مختلف تولید می شوند که نوعی میان وعده ترش و پرخاصیت هستند، همچنین این محصول را می توان با توجه به برند در بسته بندی های مختلف عرضه نمود. معمولاً در این حالت انواع میوه ها ماندگاری طولانی تری دارند و نیازی به نگهداری در یخچال ندارند، علاوه بر این محبوبیت پودر ترشک قدیمی در 10 سال گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است زیرا کاربرد آن در تهیه ترشک به دلیل سالم تر بودن این تنقلات نسبت به سایر شیرینیها موجب افزایش فروش انها شده است، همچنین این محصولات از میوه هایی تولید می شوند که دارای ویتامینهای مختلفی به ویژه ویتامین C می باشند.