قله های ترقی و ثروت با چرم فتح شد

چرم

چرم در اصل همان پوست حیوانات مرده است که تحت فرآیندهای گوناگونی قرار می گیرد تا به شکلی که می شناسیم تبدیل گردد و در ساخت پوشش مبلمان، کیف و کفش و پوشاک و بسیاری موارد دیگر استفاده می شود. چرم بسیار مقاوم و بادوام بوده و علاوه بر این ها ظریف و شیک هم هست. چرم انواع گوناگونی دارد که هر یک از آن ها برای کاربرد خاصی مناسب است. از ترکیب پوست جانوران با موادی مختلف مانند زاج سفید، پوست درخت صنوبر، کاج، بلوط، فندق، کائوچو، سماق و مواد شیمیایی دیگر جنس انعطاف پذیری تولید می شود که نام آن چرم می باشد. در صنعت چرم سازی چرم به سه نوع چرم سبک، چرم نیمه سبک و چرم سنگین تقسیم می‌شود.

قله های ترقی و ثروت با چرم فتح شد

چرم مصنوعی

چرم مصنوعی که در محصولات مختلفی از  جمله مبل، کفش، اتومبیل، پالتو و … مورد استفاده قرار می گیرد از برترین اختراعات بشر است که توانسته کمک زیادی به زیبایی زندگی انسان‌ها کند. چرم بعد از سنگ و چوب، ابزاری قدیمی و قابل استفاده برای انسان‌ها بوده است. از دوران انسان‌های نخستین تاکنون چرم به‌عنوان پوششی برای انسان استفاده شده است. چرم را از پوست حیوانات به شکلی که قابل استفاده شود تبدیل نموده‌اند. به‌طوری‌که از آن برای ساخت کیف چرم، کفش چرم، پوشاک و مبلمان چرمی بهره گرفته شده است. چرم مصنوعی هم نوعی از چرم است، با این تفاوت که کاملاً از مواد مصنوعی تشکیل شده و به دلیل پرهزینه بودن چرم، امروزه چرم مصنوعی جایگزین مناسبی برای چرم است. اما تشخیص چرم اصل از چرم مصنوعی به دلیل شباهت بسیار زیاد به‌راحتی امکان‌پذیر نیست. گفتنی است که چرم مصنوعی را با نام‌های چرم اگزما، چرم پلی اورتان و چرم وگان نیز معرفی می‌کنند.

قله های ترقی و ثروت با چرم فتح شد

چرم مصنوعی مبلی

چرم های مصنوعی برخلاف چرم های طبیعی از پوست حیوانات درست نمیشود بلکه از ترکیب مواد پلیمری نظیر pvc و پلی اورتان و طی مراحل مختلف و با به کار گیری ماشین الات چرم سازی تولید میشود. این نوع چرم علاوه بر قیمت مناسبتری که نسبت به چرم های طبیعی دارد، توانایی بالایی در رنگ بندی ها تولید طرح های متنوع نیز داراست. چرم های مصنوعی برای مصارف و ساخت محصولات مختلف به کار میرود که یکی از مهم ترین آنها، روکش مبل است. چرم مصنوعی ویکتوریا است که یکی از پرمصرف ترین چرم ها در صنعت مبل سازی است. چرم مصنوعی مبلی در دو نوع ایرانی و خارجی موجود است که نوع ایرانی کیفیت کمتری دارد و توصیه میشود فقط در روکش اطراف مبل از آن استفاده شود. نوع خارجی آن به دلیل مرغوبیت بالاتری که دارد، در قسمت نشیمن گاه مبل به کار میرود .چرم مصنوعی مبلی فواید زیادی دارد:

  • عدم نفوذ آب به لایه های داخلی مبل
  • تمیز کردن راحت گرد و غبار و چربی از روی مبل فقط با یک دستمال
  • قیمت به صرفه تر نسبت به چرم طبیعی
  • عمر زیاد چرم مصنوعی
قله های ترقی و ثروت با چرم فتح شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا