من نیز با تکیه بر این امر مهم و اساسی از فرصت هایم نهایت بهره مندی را بردم و موفق شدم با فعالیت در حوزه سودمند انواع نخودچی ثروت زیادی را به دست بیاورم، در ادامه با این حوزه سودمند بیشتر آشنا شوید.
نخود مشکل گشا
یکی از نکاتی که افراد می خواهند بدانند، قیمت نخود مشکل گشا است که می توانند با مراجعه به افراد متخصص قیمت نهایی را دریافت کنند.
از معروف ترین نوع آجیل که در ایران مرسوم است نخود مشکل گشا می باشد که در بسیاری از مراسم های مذهبی مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از این نخود مشکل گشا یک باور قلبی در بین افراد است که با توجه به حاجتی که دارند نذر می کنند تا در روزهایی شهادت یا ولادت ائمه این آجیل را در بین مردم پخش نمایند.
در واقع نخود مشکل گشا جزئی از آجیل می باشد که در بسته های کوچک که حاوی نخود و کشمش و یک عدد شکلات می باشد نذر خود را ادا می کنند.
این نخود مشکل گشا تاریخچه ای دارد و به زمان زرتشتیان برمی گردد که در ایام جشن و شادی در بین مردم پخش می کردند.
نخودچی آجیلی
قیمت نخودچی آجیلی عمده بسیار مناسب است زیرا حاشیه سود این محصول برای تولید کننده به صورت عمده بیشتر از خرده آن است.
نخود چی آجیلی از نخود پخته شده درست می شود که این محصول به صورت عمده و خرده وجود دارد.
این محصول طرفداران کمی نسبت به خواص بی نظیرش دارد، در اکثر مواقع این خشکبار با کشمش خورده می شود.
قدیمی ها به دلیل خواص زیاد نخودچی توصیه به خوردن آن می کنند.
طبع این خشکبار سرد و خشک است به همین دلیل باید در کنار خوراکی های با طبع گرم استفاده شود.
خوردن نخودچی در شب های بلند زمستان می تواند شما را مشغول کند، به جای دادن خوراکی های پر ضرر می توانید به کودکان خود نخودچی بدهید تا سلامت بمانند.
نخودچی کیلویی
قمیت نخودچی کیلویی یکی از فاکتورهایی می باشد که افراد حین خرید درگیر آن می شوند و تاثیر بسیاری در خرید این محصول دارد.
نخودچی کیلویی مزیتی که دارد این است که می توان در مقادیر زیاد آن را تهیه کرد، در ادامه به تعریف و خواص نخود می پردازیم:
این خوردنی خوشمره دارای مقدار زیادی کربوهیدرات که آرام آرام جذب می شود، فیبر، کلسیم، آهن، پروتئین می باشد که می تواند باعث سلامتی بدن شود و ویتامین های ضروری بدن را تامین کند.
اسید فولیک که برای سلامت ماندن قلب مفید می باشد و باعث جذب بیشتر آهن در بدن می شود در نخودچی یافت می شود و باید آن را در برنامه غذایی کنجاند.
نخودچی همان نخود معمولی می باشد که در اب آن را خیس می کنند تا بتوانند به راحتی پوست آن را جدا کنند بعد آن را به خوبی تفت می دهند و تبدیل به نخودچی می کنند.