سبزی خشک عمده
در دنیای امروز با توجه به با ارزش بودن زمان، وقت محدود و یا عدم دسترسی به سبزی خشک عمده جهت تهیه غذاهای خوشمزه و مطابق میل، سبزی های خشک به آشپزخانه ورود پیدا کردند.
سبزی خشک با خصوصیاتی از جمله نگهداری به صورت طولانی می تواند بهترین انتخاب برای آشپزخانه شما باشد.
یکی از خصوصیات سبزی ها، فصلی بودن آنهاست و این موضوع باعث می شود در برخی فصل ها از جمله زمستان دسترسی به برخی سبزی ها ممکن نباشد.
سبزی هایی که به صورت منجمد به فروش می رسد فرآوری بالایی در برابر سبزی های خشک دارند؛ لذا بیمازی زا هستند.
سبزی های خشک به صورت عمده این امکان برای شما فراهم می شود در تمامی فصول سال سبزی خشک با کیفیت و با دوام داشته باشید.
سبزی خشک در بازار
سبزی خشک در بازار بسیار است و مثل میوه خشک تمامی خاصیت ها و ویتامین هایش را حفظ میکند.
علاوه بر خوش طعم تر کردن غذا ها آن را از خواص و ویتامین های مفید غنی خواهد ساخت.
سبزی خشک که به روش سنتی تولید شده است را میتوان به مدت یکسال نگهداری کرد.
اما در این روش به علت طولانی بودن زمان خشک کردن سبزی مولکول های سبز آن ممکن است تخریب شود.
اما در فرایند امروزی خشک کردن سبزی، تمام مواد به طور همزمان حرارت دیده و از واکنشهای میکروبی و تخریب آن ماده جلوگیری می شود.
سبزی خشک سبزان
سبزی خشک سبزان در بسیاری از رستوران ها استفاده می شود و به صورت عمده برای مصرف خریداری می شود.
از جمله کشورهای صادرکننده سبزی خشک می توان به چین، آمریکا، آلمان، هند و هلند اشاره کرد که کشور چین بیش از نیمی از این بازار را در دست دارد و پس از آن کشور آمریکا رتبه دوم را داراست.
کشورهای عراق و آلمان بستر مناسبی برای صادرات سبزی خشک از ایران می باشند
کشور آمریکا هم جزو این دسته قرار می گیرند اما به دلیل دشواری هایی که در صادرات به آمریکا برای ایرانیان وجود دارد آن را عنوان نکردیم.