گز اصفهان
از گز اصفهان در انواع مغزدار و ساده برای پذیرایی از مهمانان و همچنین سوغاتی های خوراکی جذاب و کادویی استفاده می شود.
عموما خوراکی هایی که در داخل ایران به صورت خاص تولید و پخته می شوند و متعلق به رسوم و فرهنگ ایرانی می باشند، برای گردشگران اهمیت بسياری دارد.
لذا گز اصفهان یکی از خوراکی های مزبور می باشد که با داشتن طعمی عالی و استثنایی، توانسته است علاوه بر گردشگران، فروش بسیار بالایی را در بازار داخلی توسط ایرانیان داشته باشد.
این محصول با تولید سالانه در حجم های بسیار بالا به سراسر کشور پخش می گردد که قطعا فروش تکی و بسته بندی شده آن، خرید را برای افراد با انتخاب محتاط تری مواجه می سازد.
گز آردی کرمانی ۲۸ درصد
لازم به ذکر است گز آردی کرمانی ۲۸ درصد، از شیرینی های سنتی و محبوب است که از مواد اولیه طبیعی تهیه می شود و ارزش غذایی بالایی هم دارد.
گز آردی کرمانی ۲۸ درصد نوعی شیرینی فاقد افزودنی های شیمیایی است به همین خاطر تغذیه ای سالم و ارزشمند محسوب می شود.
در ترکیب این نوع از شیرینی از موادی مانند گلوکز و سفیده تخم مرغ و گلاب و افزودنی های طبیعی استفاده می شود.
در مغز گز آردی به میزان مشخصی از مغز پسته درجه یک استفاده شده که ارزش غذایی گز به خاطر وجود پسته بیشتر هم می شود.
گز بهترین نوع شیرینی در کنار چای می باشد و تغذیه ای انرژی زا است که قند مورد نیاز بدن را تامین می کند.
گز پشمک حاج عبدالله
می توان گفت گز پشمک حاج عبدالله از برندهای بازار پسند گز است که طعم بی نظیری دارد این گز تهیه شده از ترکیبات اولیه سالم و مفید است.
گز پشمک حاج عبدالله را که همه می شناسند این محصول به خاطر کیفیت عالی و طعم های میوه ای دلچسب خیلی مورد توجه قرار گرفته است.
این نوع از شیرینی را می توان بهترین تغذیه در طول روز دانست چرا که ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند از ضعف و گرسنگی پیشگیری کند.
برند حاج عبدالله از شناخته شده ترین برندهای تولید کننده انواع مختلفی گز و پشمک و شکلات در کشور است که همواره محصولات آن صادراتی هستند.