کنسانتره طبیعی میوه
کنسانتره طبیعی میوه محصولی است که کاملا ارگانیک و سالم است و جهت تهیه آبمیوه های بسیار خوشمزه مورد استفاده قرار می گیرد.
مصرف میوه برای تامین نیازهای بدن به انواع ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است ولی چون تراکم مواد مغذی در میوه ها کم است راه دیگر برای به دست آوردن مقدار زیادی از این مواد مغذی مصرف کنسانتره میوه است.
کنسانتره طبیعی میوه محصولی است که از میوه های گوناگون و کاملا ارگانیک به دست می آید و با خارج کردن آب از میوه به دست آمده که در نهایت محصولی به شکل مایع است . به راحتی مصرف می شود.
تراکم بسیار زیادی از انواع ویتامین ها مواد معدنی در این محصول وجود دارد و دارای تنوع طعم بسیار زیادی است که این تنوع به خاطر نوع میوه هایی است که برای تولید این کنسانتره استفاده می شود.
کنسانتره لیمو
کنسانتره لیمو که از حذف نمودن آب موجود در لیمو و فشرده شدن آن به دست می آید بسیار غنی و کم حجم است.
کنسانتره لیمو که با حذف آب، تغلیظ شده است، ماندگاری بالایی دارد و جابجایی آن آسان است، امروزه کنسانتره انواع میوه ها تولید می شود و خواص بی شماری دارد.
خواص و ارزش غذایی لیمو در کنسانتره آن کاملا حفظ شده است همچنین دارای مواد معدنی و ویتامین های زیادی می باشد و برای بدن مفید بوده و هیچ گونه ضرری ندارد.
طعم کنسانتره لیمو هیچ تفاوتی با لیموی تازه ندارد و مصرف آن موجب رفع احساس تشنگی می شود.
لیموی تازه با تبدیل شدن به کنسانتره کاهش حجم قابل توجهی خواهد داشت و با اضافه کردن مجدد آب به حالت اولیه بر می گردد.
کنسانتره موز
کنسانتره موز بسیار خوشمزه و باکیفیت می باشد که برای تولید آبمیوه های طبیعی و سایر نوشیدنی های سالم و محصولات خوراکی کاربرد دارد.
کنسانتره موز دارای خواص زیادی می باشد و کاربرد گسترده ای در محصولا غذایی دارد که در حالت کلی به 3 روش اسمز معکوس، روش انجماد و روش حرارتی قابل تهیه می باشد.
یکی از نکات بسیار مهمی که مورد کنسانتره موز وجود دارد این است که در هنگام تولید آن تمامی استانداردهای لازم در نظر گرفته می شود و خواص این میوه در فرایند حرارت دیدن و آماده شدن از بین نمی رود.
شیوه تولید این محصول به این گونه است که ابتدا موزهای تازه و سالم را فراهم آورده و پس از اینکه آن ها را به خوبی شسته و پوست آن ها را جدا کردند، توسط دستگاه های مخصوص له کرده و در معرض حرارت ملایم قرار می دهند.