آلو بخارا اصل
آلو بخارا اصل از طعم و مزه فوق العاده ای برخوردار است و با اندازه درشتی که دارد می توانید به صورت خام و پخته آن را مصرف کنید.
آلو بخارا اصل یکی از خشکباری است که در انواع خورشت از آن استفاده می نمایند این آلو به خاطر خواص و فواید زیادی که برای بدن دارد موجب کاهش عفونت در بدن نیز می گردد.
این میوه بهاری پس از اینکه کاملا رسیده شد به صورت تیزابی و یا آفتابی خشک می شود و در فصول مختلف می توانید به خوبی از آن استفاده نمایید و از آهن بسیار زیادی که دارد نهایت استفاده را ببرید.
آلو بخارا دارای هسته بسیار کوچک است که به خوبی از گوشت آن جدا می شود و به خاطر بافت نرم و لطیفی که دارد در دهان آب می شود و از آنجایی که به راحتی هضم می گردد که از یبوست نیز پیشگیری می نماید.
آلو بخارا تویسرکان
آلو بخارا تویسرکان یکی از بهترین انواع آلو بخارا موجود در بازار می باشد که دارای کیفیت بی نظیری بوده و در دسته خشکبار قرار می گیرد.
آلو بخارا تویسرکان یکی از خشکبار بسیار پر مصرف برای درست کردن غذا است که از خشک کردن آلو به دست می آید.
این آلو که از خشک شدن میوه آبدار و خوش طعم آلو تهیه می شود سرشار از ویتامین بوده و میوه ای آبدار و پرخاصیت است.
این میوه محبوب و پر مصرف که برای پخت انواع غذا های ایرانی کاربرد دارد انواع مختلفی داشته که همه آنها خواصی شبیه به هم دارند.
آلو بخارا در پخت انواع خورشت و برای طعم دار کردن غذاها به کار رفته و مصرف آن برای رفع بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد.
همچنین از آلو بخارا برای برطرف کردن یبوست در طب سنتی بسیار استفاده می شود و مصرف این خشکبار لذیذ بسیار توصیه شده است.
آلو بخارا تیزابی
آلو بخارا تیزابی همانطور که از نامش پیداست میوه آلو بوده که با کمک تیزاب خشک گردیده و خرید و فروش آن رونق بسیار زیادی دارد.
آلو یکی از میوه های تابستان است که بسیار خوش طعم بوده و به عنوان طعم دهنده غذا نیز مورد استفاده قرار می گیرد اما به این منظور لازم است آن را خشک کنیم تا بتوان برای مدت طولانی تری از آن استفاده کرد.
آلو بخارا تیزابی یکی از انواع آلو بخارا است که برای خشک کردن آلو تیزابی مورد استفاده قرار گرفته و فرایند خشک شدن انجام شده است.
تیزاب مادهای است که به خوبی باعث خشک کردن میوه می شود و همچنین ظاهر زیبایی به میوه داده و رنگ آن را بسیار خوشرنگ تر می نماید.
برای تهیه یک غذای با قوام و لذیذ استفاده از آلو بخارا بهترین گزینه است خصوصاً آلو بخارای تیزابی که علاوه بر طعم ظاهر زیبایی نیز به غذا خواهد بخشید.