فروش مربای هویج تهرانی

یک کیلو هویج به همراه یک کیلو شکر قهوه ای، یک قاشق زعفران، نصف پیمانه گلاب، دو پیمانه گلاب و یک قاشق پودر هل را ابتدا آماده کنید و پس از شستن دقیق هویجها آنها را رنده کنید و درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت کم بگذارید.

شما می توانید با مشاورین فروش با تجربه این مجموعه ارتباط برقرار کنید و تمامی سوالات مبنی بر خرید این محصول را بپرسید همچنین با مراجعه به سایت آراد برندینگ می توانبد اطلاعات مورد نیازتان را دریافت نمایید.

بعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه درب قابلمه را برداشته و گلاب، هل و زعفران سرگل دم کرده را به آن اضافه می کنیم و تا نیم ساعت دیگر با حرارت کم فرایند را ادامه می دهیم، پس از آن زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود و لازم است این نکته را یادآور شویم که ترجیحا بعد از مدت 24 ساعت ظرف کردن مربا را درون شیشه های مخصوص آغاز کنید تا مربا رنگ خوبی به خود بگیرد.

فروش مربا هویج

هنگامی که محصولی مثل مربا خانگی تبریز را در حجم بالا و به صورت عمده تهیه می کنید یکی از مهم ترین نکاتی که باید در نظر داشته باشید نحوه نگهداری آن می باشد تا از خراب و فاسد شدن آن جلوگیری شود.

در مطالب فوق به این موضوع پرداخته شد که چگونه یک مربا هویج خوشمزه درست کنیم اما باید توجه داشته باشید مرباهایی که در مراکز مختلف به فروش می رسند نیز تازه باشند پس باید در انتخاب آن دقت کرد، اما نگران این موضوع نباشید چراکه تمامی مرباهایی که توسط این مجموعه به فروش می رسند تازه هستند و شما می توانید با خیالی آسوده نسبت به تهیه آن اقدام بفرمایید.

فروش مربای هویج تهرانی

اگر می خواهید مربای هویج شما خوشمزه شود می توانید آن را در ظروف تفلونی و لعابی تهیه کنید و برای اینکه عطر بهتری پیدا کند از گلاب و وانیل یا پوست پرتقال رنده شده به مقدار کم استفاده کنید لذا برای تهیه می توانید از مراکز فروش مربا هویج را تهیه نمایید.

با تمام این تفاسیر این مسئله را در نظر داشته باشید که تهیه مربا کار آسانی نیست و نیاز به مهارت بالایی دارد و هیچ گاه شبیه به مرباهای بسته بندی شده و آماده نمی شود بنابراین بهترین راه خرید مربا به صورت آماده است که نیازی به مواد اولیه و زحمت زیادی برای تهیه آن ندارد و غلظت مناسبی را داراست اما اگر خودتان اقدام به درست کردن مربا کنید ممکن است طعم یا غلظت مربا به حد مطلوب نرسد و مواد اولیه اصراف شوند در نتیجه هم وقت شما گرفته می شود هم هزینه های صرف شده شما از بین می رود.

مربا هویج تهرانی

یک مدل دیگر که در بین مردم بسیار پر طرفدار است و در سفره های صبحانه دیده می شود مربا هویج تهرانی می باشد که در اندازه ها و وزنهای مختلفی به فروش می رسد و مراکز بزرگ فروش مواد غذایی انواع آن را برای فروش عرضه می کنند این محصولات همچون مربا هویج خانگی توسط تولید کنندگان و مراکز پخش آنها به سایر شهرها و سراسر نقاط کشور توزیع می شوند و توسط برخی از این مراکز علاوه بر توزیع در شهرهای ایران به کشورهای مختلف نیز صادر می شوند.

گفتنی است که این مرکز تاری یکی از معتبر ترین مجموعه های قدیمی در عرصه پخش و فروش انواع مواد غذایی نظیر انواع مربا می باشد که سالیان زیادی در این حرفه مشغول فعالیت است و توانسته به واسطه فروش و ارائه محصولات با کیفیت و تازه رضایت مشتریان را بدست آورد.

فروش مربای هویج تهرانی

بعد از چند دقیقه که هویجها تفت خوردند آب را به آنها اضافه می کنیم تا بجوشد که برای این کار حرارت را زیاد می کنیم و به تدریج شکر به آنها اضافه می شود، کفهای به وجود آمده بر روی سطح آب را با استفاده از قاشق یا کفگیر جمعاوری می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا پخته شود یکی از پر طرفدار ترینها مربا هویج تهرانی می باشد که از فروش بالایی برخوردار می باشد.

بعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه درب قابلمه را برداشته و گلاب، هل و زعفران سرگل دم کرده را به آن اضافه می کنیم و تا نیم ساعت دیگر با حرارت کم فرایند را ادامه می دهیم، پس از آن زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود و لازم است این نکته را یادآور شویم که ترجیحا بعد از مدت 24 ساعت ظرف کردن مربا را درون شیشه های مخصوص آغاز کنید تا مربا رنگ خوبی به خود بگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا