از صفر و بدون سرمایه شروع کردم تا به ثروت رسیدم

سلایق افراد در استفاده خرما متفاوت است بنابراین بهتر است ابتدا در این مورد بیشتر بدانیم.

خرما بحری عسلی

وجود هوا درون کیسه می تواند مدت فساد این نوع خرما بحری عسلی را به طور چشمگیری تسریع دهد. فضای یک سانتی متر را برای برای چیدن هر خرما درون بسته در نظر بگیرید چرا که خرما ها در صورت یخ زدن، با افزایش حجمی که پیدا می کنند سبب پاره شدن کیسه نگهداری نشوند. این محصول را در انتهایی ترین بخش فریزر نگهداری کنید، تا مدت ذخیره سازی آن بیشتر شود و دیرتر فاسد شود. از این طریق ر هنگام قطعی برق، محصولات منجمدی که در انتهای فریزر قرار دارند، دیر تر فاسد می شوند. شما می توانید با اجرای شرایط نگهداری مناسب خرما بحری را تا مدت 3 سال ذخیره سازی کنید. وقتی این محصولات  را از درون فریزر خارج کردید، اگر دارای طعم و بوی بدی بوندن به هیچ عنوان آن ها را مورد استفاده قرار ندهید.

در اکثر مواق خرمای بحری از طعم شیرینی برخوردار است. خرمای بحری تلخ نمونه نرسیده این محصول است که هرچه از مدت آن بگذرد طعم گس آن کاهش یافته و در آخر به محصولی شیرین و لذیذ تبدیل می شود.

از صفر و بدون سرمایه شروع کردم تا به ثروت رسیدم

خرما پیارم صادراتی

تُجار کشور ما یقیناً با استراتژیهای به روز دنیا و روی آوردن به سمت تجارت مدرن و الکترونیک خیلی بهتر و راحت تر می توانند از این ظرفیت ها استفاده کنند و حجم فروش خرما پیارم صادراتی خود را گسترش دهند، تا ان شاالله بتوانند خروجیهای خوبی را از کار تجارت و صادراتشان بدست آورند. کشور ترکیه جزء کشورهایی است که تقاضای زیادی از این محصول دارد، و تجار عزیزمان با کمی تیزهوشی می توانند حجم صادرات خود را به این کشور چند برابر کنند.

کشور ایران با داشتن 240 هزار هکتار سطح زیر کشت خرما و تولید سالانه بیش از یک میلیون تن خرما به عنوان دومین تولید کننده این محصول بعد از کشور مصر شناخته شده است. بعد از ایران، کشورهای الجزایر، عربستان، عراق، امارات و پاکستان از مهمترین تولیدکنندگان خرما در دنیا محسوب می شوند.

از صفر و بدون سرمایه شروع کردم تا به ثروت رسیدم

خرما  مضافتی صادراتی

کشور ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خرما  مضافتی صادراتی در جهان شناخته می شود که پتانسیل بسیار بالایی در زمینه ی صادرات خرما دارد. شرکت های صادرات خرما در کشور بسیار فعال بوده و ایران را در رتبه دوم صادرات خرما در جهان قرار داده اند. مهم ترین شاخص های اقتصادی کشورها در گرو مسئله ی صادرات است و ایران نیز در این زمینه کوشش می کند تا با استفاده از پتانسیل شرکت های صادرات خرما و با اتکا به سهم تولید بالای ایران در زمینه ی خرما، این شاخص ها را بهبود دهد.

خُرما یا رُطَب گیاهی تک‌ لپه‌ای و گرمسیری از تیره نخل ها است که میوه‌ای خوراکی و دارای پوستی نازک و طعمی شیرین و هسته‌ای سخت می باشد. میوه ها به شکل خوشه ای بزرگ از شاخه آویزان می گردند و برگ های آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می رسد.

از صفر و بدون سرمایه شروع کردم تا به ثروت رسیدم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا