بادام کاغذی درجه یک
بادام كاغذي درجه یک يكي از انواع خوشمزه آجيلها است كه قيمت اين نوع بادام از لحاظ کیفیت به عواملي مثل ريز و يا درشت بودن بادام بستگي دارد.
همچنين انواع درجه يك و اعلا بادام كاغذي به دليل داشتن درصد مغز موجود بيشتر، قيمت بالاتري دارد و بادام از قديم در آجيلهاي شب عيد و شب يلداي ايرانيان نيز استفاده مي شد. بادام دو نوع سنگي و كاغذي دارد كه هر كدام ويژگيهاي مخصوص به خود را دارند مثلا پوست بادام كاغذي همان طور كه از اسمش مشخص است بسيار نازك است و مي توانيد پوست اين بادام را با كمي فشار دست به راحتي شكست اما بادام سنگي اين طور نيست.
بادام سنگی عمده
پوست بادام سنگي عمده بسيار محكم است و اصلا شبيه به پوست بادام كاغذي نمي باشد و البته قيمت بادام سنگي با بادام كاغذي تفاوت دارد زيرا اين دو بادام از جهات مختلفي با هم تفاوت دارند.
مثلا مغز بادام كاغذي كه نام ديگر آن بادام منقا است، در مقايسه با ضخامت و اندازه پوست، بيشتر از بادام سنگي است. از جمله راه هاي ديگر تشخيص نوع بادام به جز پوست، مي توان به رنگ بادام اشاره كرد به اين صورت كه بادام سنگي رنگ تيره تري نسبت به بادام كاغذي دارد.
بادام كاغذي خواص بسياري دارد و همچنين به اين دليل كه بسيار انرژي زا و مغذي است يك ميان وعده خوب براي كودكان به شمار مي رود.
مي توانيد به عنوان تغذيه مدرسه كودكانتان از بادام به جاي تنقلات مضر و صنعتي استفاده كنيد.
بادام کاغذی شور
بادام كاغذي شور به علت داشتن پوستي نازك بهترين گزينه براي ميان وعده است، زيرا خود كودكان مي توانند به راحتي مغز آن را جدا كنند و در کاربردی دیگر بادام را مي توان هم به تنهايي استفاده نمود و هم با آن ميان وعده هاي سالم تهيه كرد.
نان و پنير و بادام هم يك صبحانه بسيار خوب به شمار مي رود زيرا طبع گرم و تر بادام كاغذي مصلح طبع سرد پنير بوده و جايگزين خوبي براي كساني است كه علاقه اي به گردو ندارند.
حريره بادام و كيك و شيريني خانگي هم از جمله ميان وعده هاي سالمي هستند كه مي توان با بادام تهيه كرد.
بادام كاغذي ايراني يك محصول با كيفيت صادراتي است كه به كشورهايي مثل هند، كويت و دبي صادر مي شود، بادام كاغذي ايراني مخصوصا بادام كاغذي محصول استان چهار محال و بختياري در كشورهاي عربي، مشتري بسياري دارد.