پیاز داغ کیلویی
قیمت پیاز داغ کیلویی بسته به نوع بسته بندی و کیفیت آن متفاوت است. البته کیفیت و تازگی محصول در درجه ی اهمیت قرار دارد. پیاز داغ کیلویی، به نوعی به انواع پیاز داغ گفته می شود که علاوه بر رنگ طلایی کاملا ترد و فاقد روغن اضافی است.
در این نوع پیاز داغ برش ها بسیار نازک و ظریف است و علاوه بر سرخ شدن پیازها باید پخت کاملی داشته باشند تا بافت پیاز اصلاحا شیشه ای شود. معمولا از این پیاز داغ ها برای تزئین روی غذاهایی مثل کشک و بادمجان، انواع آش، عدس پلو و دیگر غذاها استفاده می شود.
پیاز سرخ شده نگینی
همه افراد مخصوصا خانم های خانه دار علاقه زیادی به استفاده از پیاز سرخ شده نگینی دارند و از آن برای پخت و تزئین انواع مختلف غذاها استفاده می کنند. به شما پیشنهاد می کنیم اگر می خواهید پیاز سرخ شده نگینی را در فریزر برای مدت طولانی نگهداری کنید خودتان آن را درست کرده و استفاده نمایید.
مثلا شما می توانید پیاز داغ را به سلیقه خودتان هم به صورت خلالی و هم نگینی سرخ کنید و زمانی که در نظر دارید غذاهای ایرانی بپزید آنها را مصرف کنید. از آنجاییکه پیاز داغ بسیار غذا را خوش طعم می کند پای ثابت در تمامی غذاها می باشد و اکثرا ایرانی ها هستند که بسیار طرفدار این محصول می باشند.
پیاز سرخ کرده مجلسی
قیمت پیاز سرخ کرده مجلسی با توجه به اندازه ی آن متفاوت است و در بسته بندی های مختلف به فروش می رسد که در این مقاله به بررسی آنها می پردازیم. یکی از کاربردهای پیاز سرخ کرده مجلسی تزئین غذا می باشد که در بسیاری از رستوران ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
به دلیل طعم و عطر فوق العاده ای که به غذا می دهد طرفداران بسیار زیادی دارد و در تهیه ی اکثر غذاها بخصوص آش رشته از آن استفاده می شود. درست کردن پیاز داغ روش های مخصوص به خود را دارد و باید برخی نکات حتما رعایت شود تا نتیجه ی مطلوب و خوبی را داشته باشد.
معمولا برای تهیه ی پیاز داغ از پیاز سفید استفاده می کنند به دلیل این که برای سرخ کردن مناسب تر است زیرا رنگ و طعم خاصی دارد.