ردکردن این

آماده سازی پسته برای تهیه ی رب

پسته ها دارای پوستی هستند که ممکن است به صورت یک سطح سبز و قهوه ای متوجه آن شوید. بنابراین اولین قدم برداشتن این پوست است. شما این گزینه را دارید که پوست آن را جدا نکنید، اما ممکن است خمیر پسته آنقدر صاف نباشد.

من همیشه پسته ها را پوست می کنم تا رنگ سبز بهتری داشته باشد و کره نرم تری داشته باشد. با وجود اینکه قیمت پسته عمده گران می باشد اما با توجه به طعم و خاصیت بی نظیر این رب، ارزش خرید را دارد.

گزینه ساده‌تر دیگر این است که پسته‌های بلانچ شده را روی حوله ظرف قرار دهید و حوله را روی پسته‌ها تا بزنید (به طوری که مغزها داخل حوله قرار گیرند). سپس پسته ها را حلقه حلقه کرده و با استفاده از حوله ظرف شویی بمالید. این باعث شل شدن و حذف بیشتر پوست می شود. اما همچنان مقداری پسته با پوست وجود خواهد داشت که باید آنها را به صورت دستی جدا کنید.

پس از آماده شدن پسته ها، آنها را در هوای خشک قرار دهید تا شربت شکر آماده شود. پسته را در فر تفت ندهید. پسته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

با جوشاندن شکر و آب با هم در یک قابلمه شربت شکر درست کنید. شکر را در آب با حرارت متوسط ​​حل کنید. مراقب باشید آب را هم نزنید و در عوض فقط قابلمه را بچرخانید تا شکر حل شود. وقتی شربت شکر به 245 فارنهایت / 118 درجه سانتیگراد رسید، شربت را از روی حرارت بردارید. شربت را روی پسته ها بریزید و پسته ها را در شربت شکر هم بزنید تا همه به شربت آغشته شوند. شربت روی پسته ها نیز متبلور می شود. وقتی پسته ها داخل شربت آغشته شدند و شربت خنک شد، می توانید رب پسته را درست کنید.

آماده سازی پسته برای تهیه ی رب

طرز تهیه ی رب پسته

پسته ها را در غذاساز بریزید و مغزها را با هم مخلوط کنید. در این فرآیند چند مرحله وجود دارد. مغز پسته در مرحله اول خرد می شود. مغز پسته بسیار ریز خرد می شود. شما می توانید با خرید فندق عمده این آجیل را نیز به محتویات سس اضافه کنید.

آجیل های مخلوط شده در غذاساز شروع به جمع شدن می کنند، آجیل شروع به تشکیل یک خمیر غلیظ می کند، به هم زدن ادامه دهید تا رب کمی شل شود.

در مرحله‌ای که خمیر پسته صاف است، اما رقیق‌تر نمی‌شود، در صورت تمایل می‌توانید مقداری روغن اضافه کنید تا قوام رقیق‌تری به دست آورید. ممکن است مجبور شوید حدود 10 تا 15 دقیقه پسته ها را فرآوری کنید، بنابراین در صورت نیاز به غذاساز خود استراحت دهید. رب پسته مستقیماً از غذاساز خیلی گرم خواهد بود. رب نیز با سرد شدن غلیظ می شود.

آماده سازی پسته برای تهیه ی رب

شیوه ی نگهداری رب پسته

من رب پسته را در شیشه ها نگهداری می کنم. این دستور حدود 2 فنجان درست می کند. اگر شکر یا روغن بیشتری اضافه کنید، ممکن است بیش از ۲ فنجان بخورید. البته اگر شما خرید بادام زمینی عمده را انجام دادین و در سس خود نیز از آن استفاده کردید بهتر است از روغن کمتری استفاده کنید.

من سعی نکردم این کار را انجام دهم، بنابراین مطمئن نیستم که حتی ممکن است یا نه. من معمولا خمیر پسته ام را در فریزر نگهداری می کنم اگر بلافاصله از آن استفاده نکنم. باید حدود 1 تا 2 هفته در یخچال بماند. و حدود 3 ماه تو فریزر. فقط مطمئن شوید که آن را در یک شیشه دربسته نگهداری کنید تا بوی دیگری به خود جذب نکند.

آماده سازی پسته برای تهیه ی رب

اشتراک‌گذاری:

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

192-192-263-min
خواندنی
ساها در جمع ۵ ایرلاین برتر کشور با کمترین تاخیر در پروازها
بازدید رئیس پلیس راهور فراجا از محدوده نقاط حادثه خیز در غرب استان تهران و هماهنگی با سازمان راهداری جهت رفع آن نقاط
پلیس راهور با مردم و در کنار مردم برای امنیت بیشتر
بازدید رئیس پلیس راهورفراجا از شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران /لزوم تقلیل سن معافیت معاینه فنی خودرو به ۲ سال
بازدید رییس پلیس راهور فراجا از محورهای شرق استان تهران
بهترین گوشی‌های سری ردمی شیائومی برای خرید در زمستان 1402
مزایا و معایب گوشی‌های هوشمند شیائومی
تاکید بر نقش چشمگیر تبلیغات در رشد صنایع فرهنگی و خلاق
بهترین گوشی‌های هوشمند اقتصادی سامسونگ در پاییز 1402
تفاوت آیفون اکتیو و نات اکتیو را چطور متوجه شویم؟
راه‌اندازی مرکز نوآوری پزشکی در کشور با مشارکت همراه اول
دسته بازی کامپیوتر را چگونه به موبایل اندروید متصل کنیم؟
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان خراسان رضوی معرفی شد
وی پی ان VPN چیست؛ نحوه کار آن به چه صورت است؟
دیوار و شیپور ضوابط آگهی های مسکن را پذیرفتند
ترفندهای افزایش سرعت اینترنت موبایل و کامپیوتر
بهترین موزیک پلیرهای اندروید ۲۰۲۳
بهترین بازی‌ های آیفون
آغاز ثبت‌نام مقطع کاردانی و کارشناسی مرکز علمی کاربردی رجا برای ترم تحصیلی جدید
آموزش دائمی کردن خط همراه اول
حضور استارتاپ ایرانی در جیتکس مراکش
تعداد مشترکان تلفن همراه از ۱۴۸ میلیون نفر عبور کرد
چند راه ساده برای اسکرین شات در سکرت چت تلگرام
آموزش روش‌های بازیابی رمز اینستاگرام
مسئولیت اجتماعی؛ نقش مردم و تکلیفِ مسئولان
کتاب «ارتباطات بین‌المللی؛ بنیان‌ها و چالش‌ها» منتشر شد
بستن تبلیغات پیامکی همراه اول و ایرانسل
معرفی گوشی های اقتصادی زیر 5 میلیون تومان
15 روش برای افزایش سرعت موبایل
تشخیص گوشی آیفون تعمیر شده
۹ توصیه برای تقویت امنیت در تلگرام
ارز نیمایی ترفند سوءاستفاده گران برای انحصاری شدن عرضه و فروش موبایل
چگونه شماره مجازی بسازیم؟
ضرورت بازسازی ظرفیت‌های رسانه‌ای انقلاب
چگونه دستگاه‌های اندرویدی را روت کنیم؟
آیا برگرداندن چت ها و پیام های پاک شده تلگرام امکان‌پذیر است؟
نقل فرصتی برای شروع دوباره و هوشمندانه
مأمور رساندن شما به سرزمین ثروت انتخاب شد
کلاس هایی که برای موفقیت شرکت کردم
فکری که از من یک ثروتمند ساخت
زمان را تلف نکنید و با چیپس میوه آغاز کنید
با یاری کردن دیگران به موفقیت رسیدم
با این روش میلیونری خودساخته شدم
با استراتژی نیروی محرک ثروت را روشن کنید
فقط با رعایت یک اصل جذاب پولدار شدم
شبکه‌های اجتماعی
پربیننده‌ترین
دسته‌بندی‌ها
تبلیغات متنی
پیشنهاد سردبیر