مجله فناوری تلفن همراه – گوشیهای تاشو گزینههای متفاوت و جذابی برای بسیاری از کاربران محسوب میشوند و طرفداران زیادی دارند، چون طراحی متفاوت و منحصربهفرد این محصولات، نگاهها را به خود خیره میکند. با این حال باید توجه کنید که فناوریهای پیشرفته که در این محصولات بهکار رفته، قیمت آنها را نیز بسیار بالا میبرد. در حال حاضر گوشیهای تاشو قیمت بسیار بالاتری نسبت به یک گوشی معمولی با سختافزار مشابه دارند یا نسبت به گوشیهای همقیمت، قابلیتهای کمتری را ارائه میدهند.
حتی اگر بهترین گوشی تاشو بازار را بخرید، باید مراقبت زیادی از آن بهعمل بیاورید چون آسیبپذیری بالا یکی از مشخصههای اصلی این محصولات است. البته طی سالهای اخیر مقاومت گوشی تاشو به میزان زیادی بهبود یافته اما همچنان باید بهشکل ویژهای از آنها حفاظت کنید.
در نهایت باید به این نکته اشاره کنیم که بازار گوشیهای تاشو نهتنها در ایران، بلکه در سرتاسر جهان چندان متنوع نیست. در واقع اگر دنبال خرید بهترین گوشی تاشو باشید، گزینههای زیادی پیش رو ندارید. محصولات چندین شرکت از جمله سامسونگ، هواوی، موتورولا و مایکروسافت وارد بازار ایران شدهاند اما بعضی مدلهای جذاب هنوز در ایران پیدا نمیشوند. بنابراین در این مطلب تمام گوشیهای تاشو موجود در بازار ایران و چند مدل جدید در بازارهای جهانی را معرفی میکنیم و نقاط قوت و ضعف هرکدام را برمیشماریم. با مطالعه این راهنمای خرید میتوانید تصمیم دقیقی برای خرید گوشی تاشو بگیرید.
بهترین گوشی های تاشو در بازار ایران
سامسونگ همانطور که بیشترین سهم از بازار موبایل ایران و جهان را دارد، در بخش گوشیهای تاشو نیز حکمرانی میکند و همیشه پای ثابت این بازار بوده است. هواوی، موتورولا و مایکروسافت نیز نمایندگانی در این بازار دارند اما بهخاطر فعالیت محدود، توان رقابت با سامسونگ را ندارند.
گلکسی زد فلیپ ۳: بهترین گوشی تاشواز نوع فلیپ فون با ارزش خرید بالا
مشخصات گلکسی زد فلیپ ۳
- نمایشگر ۶.۷ اینچی دینامیک امولد 2X با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
- نمایشگر ثانویه ۱.۹ اینچی سوپر امولد
- تراشه اسنپدراگون ۸۸۸
- عرضه شده در مدلهای ۸/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ گیگابایتی
- دوربین اصلی دوگانه ۱۲ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی
- مجهز به حسگر اثر انگشت روی فریم و اسپیکر استریو
- باتری ۳۳۰۰ میلیآمپرساعتی
- پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۱۵ واتی و شارژ بیسیم ۱۰ واتی
- استاندارد IPX8
- قیمت حدود ۲۱ میلیون تومان برای مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی
گلکسی زد فلیپ ۳ بهترین گزینه برای ورود به دنیای گوشیهای تاشو است. در واقع حتی اگر تاشو بودن این گوشی را نادیده بگیریم، باز هم یک گوشی نزدیک به پرچمدار با ارزش خرید بالا محسوب میشود. اگر میخواهید با گلکسی زد فلیپ ۳ بیشتر آشنا شوید، تجربه استفاده طولانی از این گوشی را میتوانید در ویدیوی زیر ببینید.
بررسی ویدیویی گلکسی زد فلیپ ۳ سامسونگ
گلکسی زد فلیپ ۳ کیفیت ساخت بسیار بالایی دارد و در حالت جمع شده، یک گوشی بسیار جذاب محسوب میشود. این گوشی بهعنوان یک فلیپ فون، کیفیت عکاسی و فیلمبرداری خوبی هم دارد و نیاز روزمره اکثر کاربران را جواب میشود.
سامسونگ در این گوشی از اسنپدراگون ۸۸۸ در کنار ۸ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی استفاده کرده است تا از نظر توان سختافزاری کمبودی را احساس نکنید.
بزرگترین ضعف گلکسی زد فولد ۳ را میتوان باتری و شارژر آن دانست که البته در نقطه ضعف بسیاری از گوشیهای تاشو محسوب میشود. باتری این گوشی 3300 میلیآمپرساعت ظرفیت دارد و با استفاده معمول نهایتا یک روز جواب میدهد. از طرفی داخل جعبه این گوشی خبری از شارژر نیست و با شارژر ۱۵ واتی نیز نمیتوانید انتظار سرعت شارژ بالایی داشته باشید.
گلکسی زد فولد ۳: بهترین گوشی تاشو برای حرفهایها
مشخصات گلکسی زد فولد ۳
- نمایشگر داخلی ۷.۶ اینچی دینامیک امولد 2X با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
- نمایشگر خارجی ۶.۲ اینچی دینامیک امولد 2X با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
- تراشه اسنپدراگون ۸۸۸
- عرضه شده در مدلهای ۱۲/۲۵۶ و ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی
- دوربین اصلی سهگانه ۱۲ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی خارجی
- دوربین سلفی ۴ مگاپیکسلی زیر نمایشگر داخلی
- مجهز به حسگر تشخیص اثر انگشت روی فریم، اسپیکر استریو و پشتیبانی از قلم S-Pen
- باتری ۴۴۰۰ میلیآمپرساعتی
- پشتیبانی از فناوری شارژ ۲۵ واتی و شارژ بیسیم ۱۱ واتی
- استاندارد IPX8
- قیمت حدود ۴۰ میلیون تومان برای مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی
پیش از این گلکسی زد فولد 3 را در دیجیاتو بررسی کردیم. این گوشی را میتوان بهترین گوشی تاشو برای حرفهایها دانست که تجربه کمنقصی از اندروید روی فرمفکتور تاشو را در اختیار شما قرار میدهد. نمایشگرهای باکیفیت، دوربین اصلی با کیفیت، عملکرد سختافزاری مناسب به لطف تراشه اسنپدراگون 888 و پشتیبانی نرمافزاری منظم از جمله ویژگیهای برتر این دستگاه محسوب میشوند.
این دستگاه از معدود گوشیهای تاشوییست که از استاندارد مقاومت در برابر آب IPX8 نیز برخوردار شده است. دیگر ویژگی که این گوشی را از بسیاری از رقبایش متمایز میکند، پشتیبانی از قلم S-Pen به شمار میرود.
البته این دستگاه بینقص هم نیست؛ چروک موجود روی نمایشگر داخلی دستگاه در تجربه کاربری کاملا ملموس است و امکان دارد روی تجربه کاربری شما تأثیر منفی بگذارد. همچنین دوربین سلفی درون این نمایشگر عملکرد ناامیدکنندهای دارد. دیگر نقطه ضعف این گوشی، عدم قرارگیری شارژر در جعبه آن است. در کل نقاط قوت گلکسی زد فولد ۳ به قدری زیاد هستند که بتوان از نقاط ضعف آن چشمپوشی کرد.
هواوی پی ۵۰ پاکت: انتخاب متفاوت برای رقابت با گلکسی زد فلیپ ۳
مشخصات هواوی پی ۵۰ پاکت
- نمایشگر ۶.۹ اینچی اولد با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
- نمایشگر ثانویه دایرهای ۱.۰۹ اینچی اولد
- تراشه اسنپدراگون ۸۸۸
- عرضه شده در مدلهای ۸/۲۵۶ و ۱۲/۲۵۶ و ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی
- دوربین اصلی سهگانه شامل دوربین عریض ۴۰ مگاپیکسلی، دوربین طیفسنج ۳۲ مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۱۰.۷ مگاپیکسلی
- مجهز به حسگر تشخیص اثر انگشت روی فریم، اسپیکر استریو و خشاب کارت حافظه نانو مموری
- باتری ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی
- پشتیبانی از شارژر ۴۰ واتی داخل جعبه
- قیمت حدود ۱۳۰۰ یورو برای نسخه ۸/۲۵۶ گیگابایتی
هواوی قرار بود طی سال گذشته این محصول را وارد بازار ایران کند، اما هنوز این امر محقق نشده است. هواوی P50 Pocket یک گوشی تاشوی متفاوت به شمار میرود، چرا که ویژگیهای متمایزکنندهای دارد و میتواند برای برخی از کاربران، جایگزین خوبی برای گلکسی زد فلیپ ۳ باشد، اگرچه قیمت بسیار بالاتری دارد.
مشابه دو نماینده تاشوی سامسونگ، قلب تپنده این دستگاه نیز اسنپدراگون ۸۸۸ با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی است. این گوشی طراحی بسیار زیبایی دارد و در یک نسخه ویژه نیز عرضه میشود. البته خبری از استاندارد مقاومت در برابر آب نیست.
سیستم دوربین اصلی سهگانه این دستگاه کیفیت خوبی دارد و میتواند شما را راضی نگه دارد. همچنین کیفیت نمایشگرهای هواوی پی ۵۰ پاکت رضایتبخش است. چروک روی نمایشگر این گوشی کمتر از گلکسی زد فلیپ ۳ است و این موضوع مزاحمت کمتری برای شما ایجاد میکند.
وجود شارژر ۴۰ واتی داخل جعبه نماینده تاشوی هواوی یک ویژگی کمنظیر است که به عنوان امتیاز مثبت در برابر رقبای کرهای تلقی میشود. البته این دستگاه نیز بی ایراد نیست. عدم پشتیبانی از شبکه 5G و سرویسهای گوگل را میتوان از مهمترین نقاط ضعف این گوشی برشمرد.
موتورولا ریزر 5G: فقط برای عاشقان موتورولا
مشخصات موتورولا ریزر 5G
- نمایشگر ۶.۲ اینچی P-OLED با نرخ رفرش ۶۰ هرتزی
- نمایشگر ثانویه ۲.۷ اینچی G-OLED
- تراشه اسنپدراگون 765G
- ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی
- دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی
- مجهز به حسگر تشخیص اثر انگشت و اسپیکر مونو
- باتری ۲۸۰۰ میلیآمپرساعتی
- پشتیبانی از سرعت شارژ ۱۵ واتی
- قیمت حدود ۴۰ میلیون تومان
موتورولا Razr 5G یک گوشی تاشو متعلق به دو سال پیش است. این گوشی تاشو اگرچه نسبت به اولین گوشی تاشو جدید موتورولا یعنی ریزر ۲۰۱۹ بهمراتب بهتر بود اما در زمان خودش هم حرف خاصی برای گفتن نداشت. همین حالا هم این گوشی در بازار ایران و با قیمت گزاف حدود ۴۰ میلیون تومان به فروش میرسد و از این نظر با گلکسی زد فولد ۳ برابری میکند.
از حیث مشخصات فنی، این دستگاه یک میانرده محسوب میشود. تراشه اسنپدراگون 765G در این گوشی توان زیادی برای اجرای همزمان چندین برنامه ندارد. شارژدهی باتری موتورولا Razr 5G هم چندان زیاد نیست. دیگر ویژگیهای این دستگاه نیز ضعیفتر از رقباست. بنابراین ما خرید موتورولا ریزر 5G را به شما پیشنهاد نمیکنیم، مگر اینکه عاشق موتورولا و طراحی نوستالژی این گوشی باشید.
مایکروسافت Surface Duo: موبایلی برای هیچکس
مشخصات مایکروسافت سرفیس دوئو
- نمایشگر ۸.۱ اینچی امولد
- تراشه اسنپدراگون ۸۵۵
- ارائه شده در نسخههای ۶/۱۲۸ و ۶/۲۵۶ گیگابایتی
- دوربین اصلی و سلفی ۱۱ مگاپیکسلی
- مجهز به حسگر تشخیص اثر انگشت و اسپیکر مونو
- باتری ۳۵۷۷ میلیآمپرساعتی
- شارژر ۱۸ واتی
- قیمت حدود ۲۵ میلیون تومان برای مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی
مایکروسافت Surafe Duo مدل جدیدی نیست، اما هنوز در بازار ایران حضور دارد. مدتی پیش بررسی این گوشی را در دیجیاتو منتشر کردیم و بهخوبی با نقاط قوت و ضعف آن آشنا شدید. این گوشی ابعاد بزرگتری نسبت به هواوی P50 Pocket و گلکسی Z Flip 3 دارد ولی از گلکسی زد فولد 3 کوچکتر و بهمراتب ارزانتر است. ویدیوی بررسی این گوشی را میتوانید در ادامه تماشا کنید.
بررسی ویدیویی مایکروسافت سرفیس Duo https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/XaJ2f/vt/frame
این گوشی عملکرد سختافزاری ضعیف نسبت به رقبا، سیستم دوربین ابتدایی، رابطکاربری پر از باگ و پشتیبانی نهچندان خوب را در برابر رقبا به نمایش میگذارد. در نتیجه خرید این گوشی را نیز پیشنهاد نمیکنیم.
بهترین گوشیهای تاشو در بازار جهان
تنوع مدل گوشیهای تاشو در جهان بیشتر است و از این جهت، میتوان به سراغ دستگاههای جدیدتری رفت. در جهان برندهای دیگری مانند اوپو، ویوو و آنر گوشیهای تاشوی خود را ارائه کردهاند که هنوز در بازار ایران عرضه نشدهاند و احتمال حضور آنها در بازار ایران نیز چندان زیاد نیست. در ادامه نگاهی به لیست بهترین گوشیهای تاشو در بازار جهان خواهیم داشت.
ویوو X Fold: پرچمدار بازار گوشیهای تاشو
مشخصات فنی ویوو X فولد
- نمایشگر داخلی ۸.۰۳ اینچی امولد با فناوری LTPO و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی متغیر
- نمایشگر داخلی ۶.۵۳ اینچی امولد با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
- اندروید ۱۲
- تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱
- مدلهای ۱۲/۲۵۶ و ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی
- سیستم دوربین اصلی چهارگانه شامل دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین تلهفوتو ۱۲ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۲ برابری، دوربین تلهفوتو پریسکوپی ۸ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۵ برابری، دوربین فوق عریض ۴۸ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
- مجهز به حسگر تشخیص اثر انگشت درون نمایشگر، اسپیکر استریو و پشتیبانی از قلم مخصوص
- باتری ۴۶۰۰ میلیآمپرساعتی
- پشتیبانی از سرعت شارژ ۶۶ واتی و شارژ بیسیم ۵۰ واتی
- قیمت پایه حدود ۱۹۰۰ دلار
ویوو X Fold را به جرأت میتوان بهترین گوشی تاشو در دنیای موبایل دانست. این گوشی یک پکیج کامل را ارائه میدهد و تقریبا نقصی در آن نمییابید. به همین دلیل ویوو X Fold حداقل روی کاغذ میتواند تمام رقبای پیش روی خود را کنار بزند و تبدیل به بهترین گزینه موجود شود. البته قیمت این گوشی تاشو چندان کم نیست و در چین با قیمت پایه معادل حدود ۱۹۰۰ دلار به فروش میرسد.
تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۱ در این گوشی از پس هر کاری بر میآید. سیستم دوربین اصلی ویوو X Fold در نوع خود پیشرفتهترین است و از ترکیب متنوع و بهروزی استفاده میکند. همچنین نمایشگر داخلی ۸.۰۳ اینچی این گوشی به لطف فناوری LTPO، نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی متغیر را در اختیار شما میگذارد. قابلیت پشتیبانی از قلم نیز در ویوو X Fold موجود است.
برخلاف سامسونگ، ویوو خساست به خرج نداده است؛ گوشی تاشوی این کمپانی نه تنها از شارژر ۶۶ واتی پشتیبانی میکند، بلکه این شارژر در جعبه آن قرار داده شده که اقدام تحسین برانگیزی محسوب میشود. این گوشی از فناوری شارژ بیسیم ۵۰ واتی هم پشتیبانی میکند. در کل میتوان این دستگاه را پادشاه تمام گوشیهای تاشوی ارائه شده دانست.
آنر Magic V: گوشی تاشو زیبا و بهروز
مشخصات آنر مجیک V
- نمایشگر داخلی ۷.۹ اینچی اولد ۱۰ بیتی با نرخ رفرش ۹۰ هرتزی
- نمایشگر ۶.۴۵ اینچی اولد ده بیتی با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
- اندروید ۱۲ با پشتیبانی از سرویسهای گوگل
- تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1
- عرضه در مدلهای ۱۲/۲۵۶ و ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی
- دوربین اصلی سهگانه شامل دو عدد دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۴۲ مگاپیکسلی
- مجهز به حسگر تشخیص اثر انگشت و اسپیکر استریو
- باتری ۴۷۵۰ میلیآمپرساعتی
- پشتیبانی از فناوری شارژ ۶۶ واتی
- قیمت پایه حدود ۱۵۵۰ دلار
آنر مجیک V و ویوو X Fold رقابت تنگاتنگی با یکدیگر دارند و همین اتفاق باعث شده تا بازار گوشیهای تاشوی پرمیوم در چین داغتر از همیشه باشد. البته ویوو X Fold در کل ویژگیهای بهتری دارد، اما قیمت آنر Magic V کمی ارزانتر است. در نتیجه اگر نمیخواهید هزینهای بیشتر از این را بپردازید آنر مجیک V هم یک انتخاب عالی خواهد بود.
این گوشی تاشو آنر از تراشه قدرتمند اسنپدراگون 8 نسل 1 به همراه 12 گیگابایت رم میتواند عملکرد بینقصی را در انواع برنامهها و بازیها از خود به نمایش بگذارد. سیستم دوربین اصلی و سلفی این گوشی نیز در رده گوشیهای تاشو فوقالعاده است و بیشک شما را راضی میکند. مشکلی در پشتیبانی از سرویسهای گوگل نیز در آنر Magic V وجود ندارد.
مسئله اصلی این گوشی مربوط به نرخ رفرش نمایشگر داخلی آن است؛ جایی که انتظار داشتیم به جای نمایشگر 90 هرتزی، از نمایشگر 120 هرتزی با نرخ رفرش متغیر استفاده شود. با این حال آنر سعی کرده تا جای ممکن جلوی افزایش قیمت را بگیرد و شاید این نقص به چشم بسیاری از کاربران بیاهمیت باشد.
اوپو Find N: قدیمی اما ارزشمند
مشخصات اوپو Find N
- نمایشگر داخلی ۷.۱ اینچی امولد با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
- نمایشگر بیرونی ۵.۵ اینچی امولد با نرخ رفرش ۶۰ هرتزی
- تراشه اسنپدراگون 888
- موجود در نسخههای ۸/۲۵۶ و ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی
- دوربین اصلی سهگانه تشکیل شده از دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین تلهفوتو ۱۳ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۲ برابری، دوربین فوقعریض ۱۶ مگاپیکسلی
- دوربینهای سلفی ۳۲ مگاپیکسلی در نمایشگر داخلی و بیرونی
- مجهز به حسگر اثر انگشت روی فریم و اسپیکر استریو
- باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی
- پشتیبانی از فناوری شارژ ۳۳ واتی / شارژ بیسیم ۱۵ واتی
- قیمت پایه حدود ۱۲۰۰ دلار
متفاوتترین مشخصهای که اوپو Find N ارائه میدهد، طراحی کمنقص آن در رده گوشیهای تاشو است. این دستگاه کمترین میزان چروک روی نمایشگر را نسبت به دیگر رقبای خود دارد و حداقل مزاحمت را حین کار کردن با نمایشگر داخلی برای شما ایجاد میکند. ابعاد اوپو فایند N کوچکتر از دیگر نمونههاست، ظاهر زیبایی دارد و رنگبندی متنوع به جذابیتهای آن میافزاید.
این گوشی باز هم قیمت پایینتری نسبت به دو نمونه قبلی دارد. تراشه بهکار گرفته شده در آن، اسنپدراگون 888 است که در گرانترین نسخه این گوشی، توسط ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی همراهی میشود. دوربین اصلی و دوربینهای سلفی اوپو Find N کیفیت بالایی دارند و میتوانند پاسخگوی نیاز شما باشند.
با وجود استفاده از تراشه پرمصرف اسنپدراگون 888، شارژدهی این گوشی به لطف باتری 4500 میلیآمپرساعتی استفاده شده در آن بالاست. شارژر ۳۳ واتی نیز میتواند آن را در حدود ۱ ساعت به طور کامل شارژ کند.
مایکروسافت Surface Duo 2: بهتر و گرانتر از نسل قبل
مشخصات مایکروسافت سرفیس دوئو ۲
- نمایشگر ۸.۳ اینچی امولد با نرخ رفرش ۹۰ هرتزی
- تراشه اسنپدراگون 888
- موجود در نسخههای 8/128، 8/256 و 8/512 گیگابایتی
- دوربین اصلی سهگانه با دوربین عریض ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین تلهفوتو ۱۲ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۲ برابری، دوربین فوقعریض ۱۶ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی
- مجهز به حسگر تشخیص اثر انگشت روی فریم، اسپیکر استریو و پشتیبانی قلم مخصوص
- باتری ۴۴۴۹ میلیآمپرساعتی
- پشتیبانی از شارژ سریع ۲۳ واتی
- قیمت پایه ۱۴۹۹ دلاری
مایکروسافت مدتی پیش جانشین جدید Surface Duo را رسما معرفی کرد. رقیب اصلی این گوشی، گلکسی زد فولد 3 محسوب میشود. این گوشی بسیار بهتر از قبل ظاهر شده اما همچنان نمیتواند در سطح بهترینها ظاهر شود.
سرفیس Duo 2 برچسب قیمتی پایه 1499 دلاری را با خود یدک میکشد. با صرف این هزینه، تراشه قدرتمند اسنپدراگون 888، دوربین اصلی سهگانه با کیفیت و پشتیبانی قلم مخصوص از مزیتهای قابل توجه این دستگاه هستند. با این وجود نرخ رفرش نمایشگر این گوشی میتوانست بهتر باشد. شاید اگر سرفیس Duo 2 قیمت کمتری داشت، میتوانست ارزش خریدی در سطح گلکسی زد فولد 3 داشته باشد.
به انتهای این راهنمای خرید بهترین گوشی تاشو رسیدیم. همانطور که متوجه شدید، بازار گوشیهای تاشوی ایران با بازار جهانی متفاوت است. بنابراین انتخابهای موجود در بازار ایران محدودتر هستند. با این حال، بازار گوشیهای تاشو با اینکه عمر زیادی ندارد اما بسیار رقابتی شده است. بنابراین باید نیازها و سلایق خود را در خرید چنین دستگاهی در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
بهترین گوشی تاشو در بازار ایران از نظر قیمت کدام است؟
بهترین گوشی تاشو در بازار ایران گلکسی زد فلیپ ۳ است که با قیمت بسیار مناسب، میتواند نقطه ورود شما به دنیای گوشیهای تاشو باشد.
گوشی تاشو بخریم یا نخریم؟
گوشیهای تاشو معمولا گرانتر و آسیبپذیرتر از مدلهای استاندارد هستند ولی جذابیت بالایی دارند. پیشنهاد میکنیم گوشی تاشو را بهعنوان گوشی اصلی و دائمی خود انتخاب نکنید.
گوشی تاشو و فلیپ فون چه تفاوتی با هم دارند؟
گوشی تاشو در دو مدل تولید میشود. مدل اول در حالت بسته ابعادی شبیه گوشیهای معمولی دارد اما وقتی آن را باز کنید نمایشگر بسیار بزرگی را در اختیار شما میگذارد. فلیپ فون در حالت بسته بسیار کوچکتر است و پس از باز شدن به ابعاد یک گوشی استاندارد میرسد.